Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/12/15

Hotel d'Angleterre har fået den ultimative hæder

  • Foto: PR Foto: PR
Det har været et godt år for landets mest kendte hotel, der netop har fået noget af en anerkendelse julegave.

Siden Hotel d'Angleterre genåbnede efter den store renovering, har de nærmest hevet priser og nomineringer hjem i flæng.

De er blandt andet blevet udråbt som et af verdens bedste hoteller af anerkendte magasiner som Travel + Leisure og Condé Nast Traveler samt vundet Danish Travel Awards for ’Bedste Hotel i København’.

Her op til det nye år er der tradition for at se tilbage, og det har Condé Nast Traveler så også gjort. Condé Nast er et verdens største brands med et samlet publikum på omkring 164 millioner læsere og ejer blandt andet Vogue og Vanity Fair, samt altså nok verdens mest inddlydelsesrige rejsemagasin - Condé Nast Traveler.

De har netop udgivet deres 'Gold List' for 2016 med deres absolutte favorithoteller i hele verden.

Læs også: Hotel d'Angleterre på endnu en eksklusiv liste

Og sørme om ikke 'Den Hvide Dame' som d'Angleterre også kaldes, er repræsenteret på listen som eneste danske hotel.

Vi fangede en meget glad General Manager, Lucas Johansson, for at høre, hvordan man lige tackler sådan en nyhed.

'Vi har siden genåbningen arbejdet målrettet mod at blive et af verdens bedste hoteller,' forklarer han og uddyber:

'En central location, høje fysiske standarter og smukke omgivelser er en del årsagen til, at vi er blevet udvalgt til at figurere på Condé Nasts Golden List, men hvad der gør d'Angleterre til et af verdens bedste hoteller, er vores ansattes benhårde og fortløbende arbejde med at være de bedste værter. Lige så stolt jeg er over, at se vores navn på denne ekstremt eksklusive liste, lige så meget glæder jeg mig på mine ansattes vegne over, at dette arbejde er blevet bemærket og anerkendt i en grad, som absolut kun er forundt de allerbedste i hele verden. Vi er ikke længere blot en fantastisk genåbning af en skandinavisk hovedstads ”Grand Palace”. Vi er nu blevet accepteret som en konsistent og etableret del af verdens bedste hoteller.'

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og verdensstjerners klart foretrukne Københavnerhotel. Hotellet har været under forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais.

Overdådige billeder: Hotel d'Angleterre dannede rammen om episk middagsselskab

De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, på mellem 35 m2 og 250 m2, er indrettet individuelt, så de tilbyder klassisk komfort med et moderne strøg.

Hotelgæster og besøgende kan nyde det moderne fransk/nordiske køkken i hotellets Michelin-restaurant og bar, Marchal, samt på den stilfulde champagnebar Balthazar.