Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/07/17

HAVNETUR MED STADSARKITEKTEN

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

I fortællingen om Københavns Havn ligger også fortællingen om det brede samfundsengagement og de humanistiske idealer som udstillingen Art of Many and The Right to Space netop trækker frem som kendetegnende for dansk arkitektur.

Brugeromtale
Oprettet af: DAC 4. jul 2017

Tag på havnetur i Københavns Havn med byens stadsarkitekt, Tina Saaby.

Havneparken på Islands Brygge var aldrig blevet til noget, hvis ikke lokale ildsjæle havde insisteret, og Krøyers Plads ville have set markant anderledes ud, hvis ikke der var blevet lyttet til Københavnere mod fejlplacerede højhuse.

>> TILMELD DIG HER: http://dac1.dk/havneturmedstadsarkitekten

Københavns Havn fra nord til syd er fyldt med gode historier om byens udvikling, dens bevægelser, diskussioner, planer og dens nye arkitektur. Københavns Havn er også et billede på den danske arkitekturtradition, de demokratiske processer og byens indsamling af erfaring siden fx et byggeri som Sluseholmen blev besluttet i slutningen af 90'erne til i dag, hvor der tales om høje huse i Nordhavn.

I hele tre timer skal vi rundt i havnen og høre om byens udvikling, historierne og processerne, når Københavns stadsarkitekt, Tina Saaby, tager os med om bord. Vi lægger til kajs et par steder, og kigger nærmere på enkelte af havnens områder, men ellers foregår det meste af turen med kig på havnearealerne fra vandsiden.

Vi skal høre om Københavns Kommunes fortsatte arbejde med udviklingen af havnen. Kommer der flere husbåde? Hvordan skrider det frem på Engholmene syd fra Havneholmen? og hvad er egentlig status på Papirøen?

Tag med om bord og få svarene. Vi byder på en vand undervejs.

Turen er arrangeret i forbindelse med vores udstilling 'Art of Many and The Right to Space'.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register