Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 28/04/14

Havnebadet Islands Brygge

Havnebadet Islands Brygge

Islands Brygge 14
2300 København S

Åbningstider

Sæson: 1. juni til 31. august
Åbningstider:
Mandag 07:00 - 19:00
Tirsdag 07:00 - 19:00
Onsdag 07:00 - 19:00
Torsdag 07:00 - 19:00
Fredag 07:00 - 19:00
Lørdag 11:00 - 19:00
Søndag 11:00 - 19:00
 

 

 

 

  • Havnebadet Islands Brygge tilbyder københavnerne en mulighed for at få en dukkert i sommerhalvråret. Foto: Bjarke Bo OlsenHavnebadet Islands Brygge tilbyder københavnerne en mulighed for at få en dukkert i sommerhalvråret. Foto: Bjarke Bo Olsen

Med sin centrale placering og udkig til Københavns havnefront er Havnebadet Islands Brygge et oplagt sted at tage sig en sommerdukkert. På solskinsdage kan du være sikker på at finde letpåklædte københavnere i alle aldre, der skal have luftet sommerhuden. Hovedbassinet er 75 meter langt, og til børnene findes to bassiner, et soppebassin og et lidt dybere børnebassin.

Havnebadets udspringstårn er blevet et vartegn. Formet som stævnen på et skib tårner det sig op, og her kan vovehalse prøve kræfter med tre- og femmeteren, mens de mindre vovehalse kan tage hoppet på en meter. Der er ingen omklædningsrum, men 100 meter henne ad kajen findes offentlige toiletter.

Har man brug for en skyller efter saltvandsturen, kan man bruge ferskvandsbruserne. Anlægget er under opsyn af livreddere, og der er gode muligheder for at købe is lige om hjørnet. På plænen foran havnebadet er der plads til at spise frokost eller drikke en øl efter svømmeturen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.