Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 16/08/17

Haps haps haps: Så er der snapsefestival

  • Foto: PR Foto: PR
Der er verdenspremiere på snapsefestival på Copenhagen Distillery - og du kan komme med lige her. Masser af smagsprøver.

Snaps er strøget til tops de seneste år.

Væk er skæve grimasser, når man sender en halvlunken kommensnaps ned med silden og frem er istedet vokset en underskov af dygtige producenter og kreative sjæle, der fornyer den danske nationaldrik.

Læs også: Københavns nye gourmetrestaurant har masser af Format

Så det er jo oplagt at verdens første Spirikum Snaps- og Aquavitfestival afholdes i Copenhagen Distillery’s lokaler i København.

Det sker lørdag 26. august mellem 12-22, og her er rigtig godt nyt til snapse- og akvavitfans i alle aldre (altså over 18 år). Der er nemlig smagsprøver fra 30 destillerier fra ind- og udland, som kommer forbi og skænker rundhåndet af de velsmagende produkter.

Læs også: Legendarisk københavner-café lukker

Der er også besøg af fem københavnske restauranter (Fiskebaren, Folkets Madhus, Nabo, No. 2 og Restaurant Palægade), og de har lagt sig i selen for at lave street food til hele lørdagen. Bartenderne shaker snapsecocktails, og hvis man skal skylle snapsen ned, så er øl en ganske god partner - der er også besøg af Amager Bryghus, Flying Couch og Kølster. Ligesom Prolog Kaffe og Hansen Is er til stede - sidstnævne endda med en snapse-is.

Esben Bjerre styrer løjerne som også omfatter live-bands, master classes og konkurrencer hvor verdens bedste snaps og aquavit vil blive kåret.

Hvad: Spirikum
Hvor: Copenhagen Distillery, Kløvermarksvej 70D, 2300 Kbh. S
Hvornår: Lørdag d. 26. august kl. 12-22
Hvor meget: Fra 195 kr.
Hvordan: Se de forskellige billetmuligheder her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register