Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 30/08/17

Guide: Otte fede steder nær Den Røde Plads

  • Foto: Ikke oplyst
Ydre Nørrebro og Den Røde Plads byder på meget andet end nyheder om bandekrig og skyderi. Området er spækket med lækre steder, hvor du kan hænge ud, få en god brunch, nyde en kold øl, shoppe loppegodter eller danse til den lyse morgen.

Psst. Læs mere om de enkelte steder ved at klikke på billederne.

Den Røde Plads

Nørrebrogade 210
2200 København N

Den Røde Plads

Kommunen har efter »intens brug« fjernet de indonesiske gynger fra det hvide stativ ved indgangen til Superkilens røde plads indtil videre. Teknik- og miljøforvaltningen lover dog, at de kommer tilbage, så snart man har fundet en mere solid løsning. Gyngerne er et af parkens mange multikulturelle objekter, som skal sikre, at alle områdets beboere føler ejerskab over parken.  Foto: Malte Kristiansen

Selve Den Røde Plads er en del af Superkilen, der også består af Den Sorte Plads og et grønt område. Den Røde Plads er blevet en folkepark for alle - store som små, hvor man både kan hænge ud, deltage i arrangementer, koncerter, filmvisninger og meget andet.

Mikkeller & Friends

Stefansgade 35
2200 København N

Mikkeller & Friends

Foto: Ikke oplyst

I Stefansgade på Nørrebro finder du Mikkeller & Friends - en ølbar ud over det sædvanlige - her serveres nemlig intet mindre end øl fra fyrre fadølshaner, og man kan blandt andet få Three Floyds på fad, en øl der ellers kun sælges i USA.

Arrebo

Midgårdsgade 1
2200 København N

Arrebo

Foto: Gita Femhøj

Mellem Den Sorte og Den Røde Plads på Nørrebro finder du cafeen Arrebo. En charmerende hjørnecafé, der umiddelbart ikke gør meget væsen af sig, men når man nærmer sig, kan man ikke undgå at fornemme den charmerende stemning.

Nørrebro Spisehus Folkekøkken

Foto: Ikke oplyst

Nørrebro Spisehus som ligger i forlængelse af Nørrebrohallen er drevet af en socialøkonomisk virksomhed, hvor en del af overskuddet går til socialt arbejde i lokalområdet. Samtidig bliver alt mad lavet fra bunden af økologiske råvarer, og man kan qua beliggenheden selvfølgelig se sport på storskærm.

Sigurdsgade

Sigurdsgade 39
2200 København N

Sigurdsgade

Foto: Nicolas Dalby

Giv den gas i det hippe og kreative miljø i Sigurdsgade på baren af samme navn. Her er stemningen afslappet, og der er bestemt ingen dresscode - det gælder bare om at nyde stemningen, selskabet og ikke mindst musikken.

Brewers Inc.

Gormsgade 25
2200 København N

Brewers Inc.

Måske din næste øl...? Foto: PR

På Gormsgade 25 finder du ølbaren Brewers Inc. En ølbar, hvor man både kan købe specialøl, men også byde ind med sin egen hjemmebryg da flere af hanerne er reserveret til det.

Stefanos Mad & Kaffe

Husumgade 50
2200 København N

Stefanos Mad & Kaffe

Foto: PR

På hjørnet af Stefansgade og Husumgade ligger Stefanos Mad & Kaffe - en café ud over det sædvanlige. Her finder du nemlig et fint miks af både købmandsbutik, markedsplads og caféhygge med en meget lækker brunch.

Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208
2200 København N

Nørrebrohallen

Foto: PR

Nørrebrohallen er et samlingspunkt for rigtig mange arrangementer. Her afholdes sportsbegivenheder, »ind fra gaden-aktivitet«, hvor du kan dyrke sport uden at være medlem af en klub, koncerter, loppemarkeder og meget andet.

Dispensary

Foto: PR

Seriøse whiskeyfans skal sigte efter Nørrebrogade 184. Eller, det skal nybegyndere også. Her ligger baren Dispensary nemlig. De har måske byens største udvalg af single malts og blends, og man kan således vælge imellem mere end 340 flasker. Her er gyldne dråber fra hele verden, og de har også selv whiskey liggende på tønde herinde.

 

Det mener brugerne..