Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Guide: Kurbade i København

  • Arndal Spa2 Foto: Sigrid NygaardArndal Spa2 Foto: Sigrid Nygaard
Forkæl dig selv med en spadag hvad enten det er sommer og sol eller mere blege, vinterkolde måneder. AOK har fundet frem til byens kurbade, der passer til enhver kalender og pengepung.
 

Øbro-Hallen

Gunnar Nu Hansens Plads 3
2100 København Ø

Byens billigste kurbad

Øbro Hallen Foto: Brian Bergmann
I Øbro-Hallens underetage findes en badeanstalt med relaxafdeling, varmtvandsbassin og sauna m.m. Kurbadets afslappende miljø er stilfuldt og minimalistisk indrettet i sort og isblå. Her kan du for billige penge slappe af i spaen eller varmtvands-bassinet og prøve kurbadets forskellige former for saunagus (aromaterapi der foregår skiftevis i saunaen og under koldvandsbruseren). Du finder desuden et helt katalog af velduftende aromabade.
Hvad: Kurbad og saunagus.
Hvor meget: Entre: 104 kr. Saunagus: + 32 kr. Aromabad: +54 kr. kr.
Læs mere om Øbro-Hallen

Water Mass

Vesterbro Torv 53
1620 København V

Vandmassage til mellempris

Kurbad 2, red. Foto: PR-foto
Vesterbros Water Mass er kitchet hygge, hjertelig atmosfære og en behandling, der behageligt summer i kroppen længe efter behandlingen. Med sine rosa vægfliser og kongeblå gulvtæppe minder klinikken om en kulisse fra en dansk film i 1960erne.
Midt i rummet står det store, dampende kar til vandmassage, fint dekoreret med rosenknopper og blade. Omklædningen - helst til det bare skind, men badetøj er i orden for de blufærdige - foregår bag et forhæng i lokalet. Vandmassagen sker ved, at din massør systematisk retter en tyk vandstråle, med et tryk på 6-7 atmosfærer, mod din krop. Eftersom du befinder dig under vand, føles "højtryksspulingen" kun som yderst behagelige tryk. Efter vandmassagen får du en halv times kropsmassage - ahh...

Hvad: Vand- og kropsmassage.
Hvor meget: 450 kr.
Læs mere om Water Mass

Arndal

Store Kongensgade 21
1264 København K

Spa & Fitness - Luxusudgaven

Foto: PR
Det siger næsten sig selv: Et spabad med samme adresse som Københavns fornemmeste hotel kan ikke være andet end den ypperste luksus, og Arndal Spa & Fitness lever absolut op til sin fasionable beliggenhed.
Her er velværen i højsæde. Alene den smagfulde indretning med hvælvede søjler, store bloklys og en farveskala der spænder fra creme til beige, gør at hver en fiber i kroppen, slapper af når, du træder ind ad døren. Her er fitness med personlig vejledning af yderst kyndige trænere, luxuriøse massage og krops- og ansigtsbehandlinger, aromaterapi og boblebad. Alle behandlinger inkluderer frugt, grønt og vand ad libitum. Priserne er ikke lave, men med sin gennemførte stil er Arndal alle pengene værd.

Hvad: Spa og fitness.
Hvor meget: Se priserne på Arndals hjemmeside Læs mere om Arndal

Well-come Spa

Tuborg Havnevej 4-6, 1.
2900 Hellerup

Spa ved vandet

Foto: PR-Foto
Well-Come Spa er en del af de store fitness center Well-Come Fitness i shoppingcenteret Waterfront ved Tuborg Havn. Spaen rummer et stort varmtvandsbassin hvor der spilles musik under vandet, der giver en oplevelse af afslapning. I spaen finder du også en biosauna, og et dampbad samt et loungeområde med magasiner, pejs, kaffe, te og frugt. Well-Come Spa tilbyder også særlige arrangementer som saunagus, polterabend og firmaarrangementer. Læs mere om Well-come Spa
 

 

Det mener brugerne..

Kurbade og åbningstid

I ku´ da godt skrive, at de holder sommerferie i 20 uger!!
Så jeres indledningstekst passer dårligt: Nul badstue om sommeren - surt :-(

 

Byens bedste velvære...

...må klart være det genåbnede Sjællandsgade Bade på Nørrebro. Badekar på løvefødder, spritnye saunaer, fede saunagus (kønsopdelt og m/k) og lækre historiske omgivelser i en fredet bygning. Se mere på http://sjaellandsgadebad.dk

 

polterabend med wellness og action

Ønsker man en polterabend med lidt af det hele, så ligger der både et EventCenter og Vestbad-svømmehal i Rødovre.

Dette er en fantastisk kombination, hvor brud/gom kommer i centrum og alle får en fælles oplevelse.

http://www.vestbad.dk/wellness.html

http://www.superevent.dk/polterabend

 

Polterabend

Det er også meget populært at tage i kurbad til sin polterabend. Man kan fx starte med kurbad, herefter wellness, få ordnet negle, og dernest få taget nogle professionelle topmodel billeder, I kan finde fotograf til polterabend på: http://polterabendevent.dk Her kan man så også opleve mange andre sjove polterabend aktiviteter :-)

 

Sofiebadet

Jeg synes også Sofiebadet er værd at nævne. Det er en historisk perle og der er rum for ro og fordybelse.
Der er mulighed for kurbad, hamam og saunagus. Entre 125 kr.
Se www.sofiebadet.dk

 

Frederiksber svømmehals

Frederiksber svømmehals kurbad skal da også lige nævnes
http://www.frederiksbergsvoemmehal.dk/kurbad/kurbad.html

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register