Føj til favoritter Del Send
Byliv | 08/11/17

Guide: Her kan du se Danmark tæve Irland på storskærm

  • Rådhuspladsen bliver forvandlet til fanzone og man kan se kampen på storskærm. Foto: Søren Bidstrup

    Rådhuspladsen bliver forvandlet til fanzone og man kan se kampen på storskærm.

    Foto: Søren Bidstrup
Danmark spiller sin første VM playoff-kamp mod Irland i Telia Parken lørdag 11. november kl. 20.45. Har du ingen billet, men vil du alligevel have god stemning, så guider vi her til fem steder, hvor du kan se kampen på storskærm.

VM 2010 i Sydafrika, Danmark - Cameroun (2-1). Her vises kampen på storskærm på Rådhuspladsen i København. Foto: Søren Bidstrup

Den store folkelige

Rådhuspladsen har altid været et folkeligt samlingspunkt for store sportsarrangementer, og denne lørdag er ingen undtagelse. Festlighederne starter allerede kl. 15 med en fanzone for danske roligans. Her vil der være musik, underholdning og masser af aktiviteter som drible-bane og panna-bane for både børn og voksne. En DJ sørger for musik og god stemning. Kl. 18.30 starter den store fanmarch mod Telia Parken, hvor slaget skal stå. Så kan man gå i rød/hvid flok mod Parken og skræmme alle irere, som man møder på vejen. Har man ikke billet til kampen, kan man blive i fanzonen og se braget på storskærm med kickoff kl. 20.45.

Hvad: DBU Fanzone på Rådhuspladsen
Hvor: Rådhuspladsen
Hvornår: Lørdag fra kl. 15


Tilskuere ser VM-fodboldkampen mellem Danmark og Holland på Pub og Sport i Vester Voldgade i København mandag d.14. juni 2010. Foto: Søren Bidstrup

Den med mange skærme

Hvis du hellere vil sidde inde i varmen og se Bendtner og Co. tæve Irland, så kan du kigge forbi klassikeren Pub & Sport. Her vil kampen blive vist på samtlige skærme i hele baren, og lyden vil blive skruet godt op, så man kan komme i den helt rette stemning. Baren byder på hele 12 tv-skærme, hvoraf de to er storskærme, så man kan ikke undgå at se kampen. Pub & Sport anbefaler, at man kommer i god tid. Der vises optakt fra kl. 19.

Hvad: Danmark - Irland
Hvor: Pub & Sport, Vester Voldgade 7, København V
Hvornår: Lørdag fra kl. 19.

Læs også: Guide: 13 gode restauranter tæt på Parken


Irish fans react during the Euro 2012 championships football match Republic of Ireland vs Croatia on June 10, 2012 at the Municipal Stadium in Poznan. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Foto: FABRICE COFFRINI

Den hos rivalerne

Når Danmark nu skal spille mod Irland, ligger det lige til højrebenet, at man skal opleve kampen sammen med en flok irere på Danmarks største irske pub. The Old Irish Pub slog dørene op i sidste måned i de lokaler, der tidligere har huset Rialto Teatret og Nørrebro Teaters Frederiksbergscene. Pubben er den største af sin slags i Danmark med hele 1000 m2 at brede sig over. Den gamle teatersal bliver åbnet til formålet, og her kan man på en kæmpe storskærm på scenen se kampen blive fløjtet i gang. Her vil stemningen inden kampen blive sat med en blanding af irsk og dansk musik, og man risikerer helt sikkert at støde ind i en irsk fan eller to. Man kan købe særlige roliganpakker med drinks og chips. Kampen starter 20.45, men man kan komme, når man har lyst.

Hvad: Danmark-Irland
Hvor: Smallegade 2b, Frederiksberg
Hvornår: Lørdag kl. 20.45


Stegt flæsk med persillesovs på Rio Bravo. Foto: Erik Refner

Den med stegt flæsk

Hvad er egentlig bedre end at nyde Danmarks nationalret stegt flæsk inden en vigtig VM-kvalifikationskamp? Det kan man på Lanes & Lounges i Kastrup, hvor der er fest hele aftenen for både børn og voksne. Her kan man spise alt det flæsk, man orker, inden optakten og selve kampen vises på storskærm. Billetter koster fra 225 kr. for voksne og 175 kr. for børn.

Hvad: Fodbold og flæsk
Hvor: Lanes & Lounges, Englandsvej 337, Kastrup
Hvornår: Lørdag kl. 18-23
Hvordan: Find billet her


Foto: Ikke oplyst

Den med god øl

Vil man drikke god øl til fodboldbraget, så kan man kigge forbi Ørsted Ølbar, hvor den gode øl er i centrum. Her kan man få masser af specialøl fra både ind- og udland, så kan man forhåbentlig nyde både kvalitet i glasset og på banen. Kampen bliver vist på samtlige skærme i baren, og der bliver skruet højt op for volumen, så det nææææsten føles som at være i Parken.

Hvad: Danmark - Irland
Hvor: Ørsted Ølbar,Nørre Farimagsgade 13, København
Hvornår: Lørdag. Optakt fra kl. 19