Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 19/12/16

Guide: Her er byens udendørs skøjtebaner

  • Foto: Scampix Foto: Scampix
Se hvor du kan finpudse dine piruetter på byens skøjtebaner i København.

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel

Foto: Scampix

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel er trods placeringen ikke rund, men firkantet, og måler 30 meter på den ene led og 40 på den anden. Den helt specielle bonus, hvis du vælger denne skøjtebane, er de smukke omgivelser.

Naboen Frederiksberg Have er med sine romantiske slyngede stier, lysthuse og Frederiksberg Slot på toppen altid en romantisk gåtur værd, også i snevejr.

Det er i øvrig tilladt at skøjte på banen selvom skøjteudlejningen er lukket

Hvad: Skøjtebane
Hvor: Frederiksbergs Runddel
Hvor meget: Gratis adgang, skøjteleje 60 kroner, slibning 70 kroner.

Skøjtebanen i Lindevangsparken

Dalgas Boulevard 1
2000 Frederiksberg

Skøjtebanen i Lindevangsparken

Foto: Bax Lindhardt

Om sommeren er Lindevangsparken på Reebergs Fælled en grøn oase med rødblomstrende kastanietræer og soppebassin. Om vinteren omdannes den til et snebelagt skøjteparadis, som nu primært bruges til ishockey.

Så det er bare om at få strammet snørebåndene og indtage banen. Da der ingen udlejningsbod er i Lindevangsparken, har banen i princippet åbent 24 timer i døgnet, hvis du selv medbringer dine skøjter.

Hvad: Skøjtebane
Hvor: Lindevangsparken, Frederiksberg
Hvor meget: Gratis adgang, ingen skøjteleje

 

Det mener brugerne..

Pretty great post I simply

Pretty great post I simply stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really loved surfing around your blog posts. After all I will be subscribing for your feed and I am hoping you write once more very soon. http://www.sanangeloservices.com/san-angelo-tree-trimming

 

Nice Blog

God blog, jeg elsker, hvordan det er simpelt på mine øjne, og dataene er godt skrevet "Im gad vide hvordan. Kunne blive underrettet, når du har lavet et nyt indlæg, har best online pharmacy jeg abonneret på din RSS-feed, der skal gøre det trick for Have en god dag.

 

Awesome og virkelig

Awesome og virkelig informative indlæg her jeg meget gerne websteder, der har at gøre med bygningen muskler så dette er af særlig interesse for mig at opdage, hvad du har her Fortsæt det store arbejde. Gabriel Method

 

God blog, jeg virkelig elsker

God blog, jeg virkelig elsker, hvordan det er simpelt på mine øjne, og dataene velskrevet "Im spekulerer på, hvordan. Jeg kunne blive underrettet, når et nyt indlæg er blevet gjort, jeg har abonneret på din RSS-feed, der skal gøre det trick Hav en god dag. Penetrex

 

Info om Genforeningspladsen

Hej,
Det er hvert år utroligt svært at få korrekt, præcis og opdateret information om skøjtebanen på Genforeningspladsen. Teksten ovenfor handler om 2012, og på kommunens egen side om pladsen er det lige så håbløst, da der ikke står årstal på oplysningerne. Kunne AOK ikke lave lidt research og skrive aktuel viden om den?
Mvh Thomas

 

Indendørs skøjtebane i City2

Sus hen over den store indendørs skøjtebane i City2, der er med ægte is. Ta' dine egne skøjter med eller lej dem i skøjtehuset. Skøjtebanen holder åbent til og med uge 8 2013.