Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 30/06/11

Grundkursus i Duft QiGong

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 65119 30. jun 2011
Senest redigeret af Bruger 65119 16. aug 2012

Da Duft Qigong kom frem i offentlighed i 1988 i Kina, var det en stor sensation og i løbet af få år blev stilarten en af de mest populære i Kina. Den er speciel fra mange andre stilarter ved, at der ikke arbejdes med tankekoncentration. I stedet handler det om at være tanketom og bare gøre øvelserne. Den består af 15 øvelser, som udføres forholdsvist hurtigt. Selvom øvelserne er simple er de meget kraftfulde og har en forbløffende gunstig indvirkning på helbredet. Stilarten kan laves siddende eller evt. liggende hvis man er svagelig. Den er velegnet til alle, også selv om man ikke interesserer sig specielt for energiarbejde.
Stilarten tager ca. 15-20 min at lave. Som en del af kursusprisen udleveres 2 CD’er med musik, som er beregnet til øvelserne.
Qigong er en grunddel af den tusind årig gamle Traditionelle Kinesisk Medicin (TCM). Qigong kan bedst oversættes til energigymnastik, eller kunsten at bevæge livskraften. Ved at øge livskraften forbedres immunforsvaret, og de indre organer styrkes. Herved forebygges eller afhjælpes helbredsproblemer såsom fordøjelsesbesvær, ømhed i muskler og led, søvnproblemer samt stress. Samtidigt skabes der øget ro og balance i sindet, og koncentrationen forbedres.
Pris 1300 kr. Tilmelding nødvendig. Lars Henrik Rasmussen 22 15 16 31,

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register