Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/02/13

Gratis Eames-filmaften hos møbelhuset Paustian

  • Foto: PR foto Foto: PR foto
Igen i år inviterer møbelhuset Paustian til gratis filmaften. To torsdage i februar kan du opleve et nyt udpluk fra det berømte designerpar Ray og Charles Eames private smalfilmoptagelser.

Det amerikanske par Ray og Charles Eames har opnået stor anerkendelse for deres helt unikke møbeldesign. Sammen er de forældre til nogle af de mest berømte møbelklassikere, og i 1985 blev de udnævnt til 'de mest indflydelsesrige designere i det 20. århundrede' af The World Design Congres.

Men bløde, komfortable møbler og klassisk design var ikke amerikanerparrets eneste interesse. I perioden 1950 - 1970 hentede Ray og Charles Eames inspiration fra filmmediet, og det førte til en lang række egen-producerede kortfilm, som i dag blandt andet opbevares i det danske møbelhus Paustian i Nordhavnen. Og det er ikke bare et par enkelte henlagt smalfilmsklip, der er tale om - Paustian er nemlig indehaver af Europas største samling.

To torsdage i februar kan du se med, når dørene åbnes og besøgende bliver mødt med et glas vin og et nyt udpluk af designerparrets private filmoptagelser. Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig .

Hvad: Filmaften i Paustians butikker i København
Hvor: Paustian i København
Hvornår
: Tors. 7. og 21. feb fra kl. 19.00 – 21.30.
Hvordan:
Filmaftenerne er gratis, men tilmelding er nødvendig. Send mail med antal personer til jax@paustian.dk