Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/07/11

Generator Hostel

  • Foto: PR-foto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Nu kan man bo på lyserøde pigeværelser, med stil og til billige penge i Adelgade ved Kongens Nytorv.

Mere end en måned før den planlagte åbning slår prisvindende Generator Hostels dørene op på central beliggenhed i Adelgade ved Kongens Nytorv.

Det nyåbnede hostel henvender sig til unge, moderne rejsende, som gerne vil bo centralt og med en vis standard uden at skulle betale hotelpriser. Med gratis trådløst netværk er konceptet målrettet de såkaldte "flashpackere" - de nye backpackere, som rejser med gadgets, som for eksempel smartphones.

- Vi ved af erfaring, at gadgets er obligatoriske rejse-accessories for vores gæster - og vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dem at gå på nettet og hente information om events i København eller dele deres rejseoplevelser med venner og familie derhjemme via Facebook og Twitter, siger Lars Grambo, der er General Manager hos Generator Hostels i København. Ifølge ham er det at bo på hostel meget mere end blot en billig overnatning.

- Vores gæster er meget sociale og ivrige efter lære andre backpackere at kende. Vi har derfor satset meget på vores bar, hvor DJ's og bands vil spille, vores chill out-område og vores 700 kvadratmeter store udendørs terrasse, hvor vi også håber at se mange unge københavnere, siger Lars Grambo.

Og selvom hovedstaden har ry for at være dyr, står sommergæsterne allerede i kø for at tjekke ind på det nye hostel, lyder meldingen fra Generator Hostels.

- Der er ingen tvivl om, at København er en hip destination for unge turister lige nu. Vi åbnede vores bookingsystem i februar, og indtil videre har interessen været overvældende: Allerede inden åbningen havde vi modtaget mere end 12.000 bookinger af sengepladser i 2011, fortæller salgs- og marketingdirektør hos Generator Hostels, Alison Armitage.

Læs også: Alt om shopping i København

Hos Wonderful Copenhagen peger Marketing Manager Birgitte Arendsdorf Olsen på Københavns kulturliv som en af de primære årsager til, at byen i særlig grad appellerer til de unge.

- København har fået en unik status blandt unge rejsende - særligt i Skandinavien - på grund af den brede vifte af kulturelle events og undergrunds-happenings, som specifikt er målrettet de unge. Den kulturelle scene har et internationalt snit og et væld af tilbud, som de unge rejsende både benytter og bidrager til, forklarer hun.

Generator Hostel Copenhagen har mere end 650 sengepladser fordelt på sovesale, private værelser og konceptværelser. Som for eksempel det lyserøde pigeværelse, der med ekstra spejle og ekstra stikkontakter til glattejern og hårtørrer skal sætte rammen for den perfekte pigetur til København.

Modsat mange andre hostels er sengetøj, internet og private skabe inkluderet i prisen.

Hvad: Generator Hostel
Hvor: Adelgade 5-7, København K.
Hvordan: Priserne starter ved 178 kroner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.