Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 03/08/12

Frokost & Rundvisning på Carlsberg

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Søren Johannesen 3. aug 2012
Senest redigeret af Søren Johannesen 13. mar 2013

Efter stor succes i efteråret 2012 har vi valgt at fortsætte i 2013 også, derfor inviterer Café Elefanten igen til Frokost og gratis rundvisning på Carlsberg hver lørdag og søndag kl. 12:30 i hele 2013 også.

Om frokosten: Frokosten på Café Elefanten består af - Ølbraisseret oksetykkam (børn kan få kødsovs i stedet), sæsonens grøntsager, samt kartoffelmos. Til dessert er der Panna Cotta med bær.

Om rundvisningen: Den 3. december 2008 rullede den sidste kasse Carlsberg ud af fabrikken i Valby. Nu er hele området blevet åbnet for offentligheden, så kom og få en rundvisning på den tidligere Carlsberg grund, inden det er for sent. Om 5-10 år er området ændret og blevet til en ny bydel i København og det vil ikke længere være muligt at opleve den oprindelige atmosfære fra da stedet var et fungerende bryggeri. Allerede nu i november bliver de første bygninger jævnet med jorden for at gøre plads til nye projekter. Din guide er en tidligere medarbejder fra Carlsberg, som fortæller alle historierne fra området krydret med nogle af sine egne oplevelser fra stedet.

Praktisk information: Frokost & Gratis rundvisning er hver lørdag og søndag kl. 12:30 ved Café Elefanten, Pasteursvej 20. I starter kl. 12:30 med en dejlig frokost inkl. dessert og herefter kl. 14:00 starter rundvisningen som varer ca. 1 time og 15 min. Prisen er 165,- DKK pr. Person og det er nødvendigt at bestille bord/plads på forhånd, da der er begrænsede pladser. Bordbestilling foregår via Elefantens hjemmeside www.cafe-elefanten.dk. Deltagelse på rundvisningen er betinget af bookning/køb af frokosttilbudet.

Book en Frokost og Rundvisning her: www.cafe-elefanten.dk For yderligere informationer kontakt Café Elefanten på: Email: info@elefanten.me tlf. 88 810 811

Rundvisninger for grupper kan arrangeres ved henvendelse til Café Elefanten eller New Port Tours, info@newporttours.dk, tlf. 3145 6040

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester