Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Frederiksberg Svømmehal

Frederiksberg Svømmehal

Helgesvej 29
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Man-fre 7.00-21.00, Lør 7.00-16.00, Søn og helligdage 9.00-16.00, Billetkontoret lukker en time før, opkald fra bassinet en halv time før lukketid.

Kontakt

38 14 04 00
 

 

 

 

Babybadet har et virvar af fiskenet, baderinge og alskens legeredskaber. Om formiddagen er der en instruktør, der viser svømmeøvelser. Babyerne skal være cirka tre måneder, før de kan komme i vandet. For de ældre er der 25 meter-bassin og rutchebane.
At gå i Frederiksberg Svømmehal er som at dykke ned i traditionerne og dukke op i nutiden. Badet er nemlig en charmerende blanding af det gamle, spædet op med moderne og bekvemme faciliteter.

Arkitekturen og omklædningsbåsene peger mange år tilbage i tiden, mens for eksempel babybadet er topmoderne. Det lille bad, hvor vandoverfladen er i øjenhøjde, så pårørende kan følge med, er et virvar af fiskenet, baderinge og alskens legeredskaber. De mange hvin og glade ansigter lader ingen tvivl tilbage om, at babyerne nyder turen i det kropsvarme vand.

Otte mødre eller fædre har en halv time med deres børn i vandet, og bagefter er der alt, hvad der er brug for ved siden af badet, så børnene kan blive skyllet, tørret og klædt på igen.

Om formiddagen er der en instruktør, der viser svømmeøvelser, mens forældrene selv styrer det om eftermiddagen. Prisen er den samme med eller uden instruktør. Babyerne skal være cirka tre måneder, før de kan komme i vandet.

For svømmere
For de lidt ældre svømmere er der et 25 meter-bassin og et børnebassin, samt en 105 meter lang vandrutchebane, der dermed kvalificerer sig som en af landets længste. Der er også en et, tre og fem-meter vippe, men for det meste er det kun et-meteren, der er åben.

Kurbad
Kurbadet byder på en lang række vand-faciliteter. Der er "det døde hav" - et bassin med vand med høj saltopløsning, sådan du flyder ovenpå - og et stort boblebad samt individuelle aromabade. Desuden er der massagestole, som du selv styrer med et joystick og et lysterapi-rum, hvor du efter en tur på briksene skulle have fået mere energi og færre muskelinfiltrationer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.