Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Frederiksberg Slot

Byggeriet af slottet startede i 1699. Det har været sommerresidens for bl.a. Frederik VI, men i 1869 blev det overtaget af Hærens Officersskole, som stadig hører til her. Slottet er opført efter italiensk byggestil, og det ses tydeligt på den gule facade.
Byggeriet af slottet blev startet i 1699. Det har været sommerresidens for specielt Frederik VI, men i 1869 blev det overtaget af Hærens Officersskole, som stadig hører til her.

Slottet er opført efter italiensk byggestil, og det ses tydeligt i den okkergule facade med hvide vinduesrammer. Det meste inventar er væk, men det er stadig værd at se på Christian VII's marmorbaderum med bassin, det kinesiske værelse, slotskirken og Danmarks mindste riddersal. Frederiksberg Slot vedligeholdes af Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.


Brugeromtale
Oprettet af: Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme 18. okt 2012
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.