Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 21/08/15

Frederiksberg Loppetorv

  • Foto: Sigrid Nygaard Foto: Sigrid Nygaard
Loppemarkedet holder til bag Frederiksberg Rådhus fra midten af april til midten af oktober. Her bliver der solgt meget mere tøj end på noget andet loppemarked i byen, og det er ofte velduftende nyvasket.

Bag ved rådhuset residerer en meget legendarisk frederiksbergbegivenhed: Loppemarkedet. Det begynder i midten af april og varer helt hen i slutningen af oktober, og det er med garanti byens eneste loppemarked med egen Steff Houlberg-pølsevogn og Carlsberg-øltelt med udskænkning af Gammel Dansk.

På 93 stadepladser (48 store og 45 små) sælger de nydelige frederiksbergborgere ud af deres husgeråd og møbler, og tingene er ofte i lige så pæn stand som deres ejermænd. Der bliver solgt meget mere tøj på Frederiksberg Loppemarked end på noget andet loppemarked i byen, og det er ofte velduftende nyvasket. Så skulle man være ved at gå bagover på grund af himmelråbende priser på børnetøj, er det en god ide at kigge her.

Der er længere mellem de antikke rariteter, hvis man altså ikke kan kalde en gammel brandslukningspumpe i nypoleret messing og med brugsanvisningen indgraveret for en sjældenhed. Men man kan selvfølgelig nemt finde sig et ryatæppe eller et korstingsbroderi af danske slotte som Fredensborg og Graasten i glas og ramme.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.