Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Frederiksberg Hovedbibliotek

Frederiksberg Hovedbibliotek

Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Man-tor 10.00-19.30, Fre 10.00-17.00, Lør 10.00-14.00, Okt 1-mar 31 lør 10.00-15.00, søn 13.00-16.00

Kontakt

38 21 18 00
 

 

 

 

  • Foto: Bax Lindhardt Foto: Ikke oplystFoto: Bax Lindhardt
Biblioteket råder over en af landets største læsesale med flere end 8000 håndbøger samt en samling om slægtsforskning. Frederiksbergs fem biblioteker råder over 500.000 bøger, tidsskrifter, musik-cd'er og videoer - de fleste af dem på Hovedbiblioteket.
Frederiksbergs fem biblioteker råder over 1/2 million bøger, tidsskrifter, musik-cd'er, cd-rom og videoer til børn og voksne. Her findes også en af landets største og bedst udrustede læsesale, hvor du kan slå op i mere end 8.000 håndbøger eller bladre i tidskrifter aviser og offentlige informationsbrochurer. Der er også mulighed for at surfe på internettet eller bruge tekstbehandling.

Musik
Tidligere lå Musikbiblioteket på Allégade, men pr. 10. august 2004 har Musikbiblioteket holdt til i Hovedbiblioteket.

Slægtsforskning
Som en særlig service for dem, som elsker at grave i fortiden, har Frederiksberg Hovedbibliotek opbygget en stor genealogisk samling - dvs. et sted, der yder service til slægtsforskere. Hvis din familie stammer fra hovedstadsområdet, er der gode chancer for, at du kan finde optegnelser om dine forfædre i samlingen. En masse håndbøger om slægtsforskning - eller en flink bibliotekar - fortæller dig, hvordan du skal gøre.

Database
På Frederiksberg Bibliotekerne har du desuden mulighed for at søge i en stor database over alle udlånstitler via internet. Inde i basen kan du også forny dine lån og reservere, ligesom du under "lånerstatus" kan se, hvad du har lånt, og hvornår det skal afleveres. Dette kræver en pinkode, som du får ved personlig henvendelse til et af bibliotekerne på Frederiksberg.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.