Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/04/08

Forum Copenhagen

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C

Åbningstider

Information åben man - tors 8.30-16.00, fre 8.30-15.00

Kontakt

32 47 20 00
 

 

 

 

Udstillings- og koncerthal med stolte traditioner for hvad som helst, bare det er stort nok. 6-dagesløb, bogmesser, boksestævner, biludstillinger og musik fra Metallica til The Kelly Family. Forum Copenhagen slog dørene op for første gang i februar 1926. Dengang hed det bare Forum.
En omfattende akustisk renovering blev afsluttet i efteråret 1997, hvorefter lyden er blevet bedre og antallet af koncerter er steget kraftigt. Forum Copenhagen genåbnede med årets Britpop Gallagher Gallashow, Oasis, og siden da har Forum præsenteret et alsidigt musikalsk program med sværvægtere som Tom Jones, Westlife, Bob Dylan og Kylie Minogue. Derudover byder Forums oplevelseskalender på et stort og varieret mix af koncerter, loppemarkeder, fagmesser og udstillinger med fokus på oplevelser og livsstil.

Forum er en udstillings- og koncerthal med stolte traditioner. Forum blev bygget til biludstillingen i 1926, efter at byen i årevis havde sukket efter en centralt belliggende bygning, der kunne bruges til udstillinger, messer og sportsarrangementer. I sportens verden var Forum først og fremmest lig med boksning. I midten af 1930'erne lød desuden det første skud til stemning og fest i form af 6-dagesløb, en begivenhed der efter en afstikker til Brøndby Hallen vendte tilbage til Forum fra januar 1999.

Forum har siden dannet ramme om 6-dagesløbet(blev sidst afholdt i 2001), om bogmesser, Alt for damerne Live, Designer Forum og de største navne indenfor musik fra både ind- og udland.

På årsbasis lukker Forum omkring 500.000 mennesker gennem tælleapparaterne. Og hertil skal så også lægges de mange private og firmafester som Forum danner ramme om.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.