Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 14/09/17

Første smugkig: Københavns nye skibakke inviterer til åbent hus og gratis koncert

  • Foto: PR Foto: PR
Nu løftes lidt af sløret for, hvad CopenHill kommer til at byde på.

En skibakke i 85 meters højde på toppen af et forbrændingsanlæg. Det er nok en af de vildeste ideer, der nogensinde er opstået i København. Men ikke desto mindre bliver Amager Bakke, også kaldet CopenHill, til virkelighed i sommeren 2018.

Vi er nok mange ski- og snowboardentusiaster, der utålmodigt ser frem til dagen, hvor vi kan spænde brædderne på fødderne og fræse ned ad den kunstige piste, mens vi nyder udsigten over byen. Heldigvis løfter CopenHill allerede nu lidt af sløret for, hvad byggeriet kommer til at byde på, så vi ikke går helt i stykker af spænding.

Se billederne: Sådan kommer Københavns nye skibakke til at se ud

Lørdag 16. september inviteres der til åbent hus for foden af bakken, og her kan man bl.a. høre om de store planer, prøve rulleski og laser-skiløb samt høre fed musik. Det bliver tv-vært Joakim Ingversen og hele Danmarks skidronning Sophie Fjellvang-Sølling, der leder de nysgerrige gæster gennem dagen, og man behøver ikke at være hardcore ski- eller snowboardfan for at være med. Der vil nemlig være masser af aktiviteter, og det er langt fra alt, der handler om snesport.

Der lægges ud med skitræning ført an af Sophie Fjellvang-Sølling, og da CopenHill kommer til at lægge mur til Nordeuropas højeste klatrevæg, vil der selvfølgelig også være klatring på programmet. Derudover kan man bl.a. prøve kræfter med en snowboard-simulator, off-road-kørsel og opleve en kendisstafet, hvor bl.a. Burhan G løber med.

Læs også: Så vildt bliver nyt ski- og snowboard-event i København

Da selve skibakken endnu ikke er færdig, vil det ikke være muligt for alle gæster at komme op på CopenHill, men i løbet af dagen kan man deltage i konkurrencer, hvor de heldige vindere får en tur til toppen.

Fremover kommer CopenHill også til at fungere som koncertsted, og derfor byder åbent hus-arrangementet også på musik. Den danske poptrio L.I.G.A indvier scenen med en gratis koncert under åben himmel kl. 17.

Arrangementet er velegnet for både børn og voksne, og der kan købes streetfood på pladsen.

Læs mere på copenhill.dk.

Hvad: Åbent hus
Hvor: CopenHill, Kraftværksvej 25, København S
Hvornår: Lørdag 16. september kl. 11-18
Hvor meget: Gratis adgang

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register