Føj til favoritter Del Send
Byliv | 28/04/16

Flere havnebade til københavnerne - nu med døgnåbent

  • Foto: Bjarke Bo Olsen Foto: Bjarke Bo Olsen
På gode sommerdage har de københavnske havnebade op mod 4.000 vandglade gæster, hvilket nu resulterer i, at endnu flere åbner, og at du fremover kan hoppe i havnen døgnet rundt på Islands Brygge, Sluseholmen og Fisketorvet.

Godt nyt til alle badelystne københavnere, der elsker at hoppe i havnen.

Nu bliver der nemlig endnu flere muligheder for det efter, at Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg har besluttet, at der skal åbnes hele fire nye havnebade i København.

Derudover holder Havnebadet Sluseholmen, Havnebadet Islands Brygge og Havnebadet Fisketorvet fra 1. juni døgnåben, så der fremover også er mulighed for en at tage en aften- eller natdukkert og ikke kun nyde godt af badene mellem klokken 11-19 (klokken 07-18 på Bryggen) som tidligere år.

Se billederne: 41 vandhunde dystede i DM i vandbombe

Endvidere holder alle havnebadene åbent helt til frem til den 30. september. Altså en måned længere end tidligere.

Badning på eget ansvar

Allerede i år åbner to af de fire nye havnebade. Et ved Halfdansgade på Islands Brygge og det andet ved Halvandet på Refshaleøen. De står begge klar til afbenyttelse fra 1. juni som de øvrige.

Alle badene er helt gratis at benytte, og der vil være livreddere til stede i tidsrummet kl. 11-19 eller kl. 12-20. Resten af tiden foregår badning i havnebadet på eget ansvar.

Læs også: De 5 havnebade

11 mulige nye badezoner

De yderligere to planlagte badeområder åbner i 2017 på Islands Brygge Syd (ud for A-Huset) og for enden af Kvæsthusmolen. Og derudover arbejdes der videre på mulighederne for at etablere badezoner på 11 øvrige placeringer i byen.

Hvad: Nye havnebade i København
Hvornår: 1. juni 2016 og 2017