Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 12/04/12

Festival vil lære alle at elske Nørrebro

  • 20. april er der festival i Nørrebroparken. Foto: PR20. april er der festival i Nørrebroparken. Foto: PR
Nørrebro har så godt som alle typer kulturtilbud til alle typer københavnere. Det mener en gruppe lokale. Nu skal deres nye festival bevise det for omverdenen.

...
Der er muligheder nok. Aftensvømning, ølsmagning, nattefester, brunch, byvandringer, foredrag og koncerter er kun eksempler på de tilbud kulturforbrugerne har på Nørrebro i løbet af 48 timer – i hvert fald i dagene fra 20. til 22. april, hvor en ny festival vil fremhæve bydelens kulturelle overflod og mangfoldighed.

Bag festivalen står tre lokale kulturinstitutioner. Ambitionen er at overbevise resten af København om Nørrebros kulturelle fortræffeligheder.

Læs også: Et held at Carlsberg-byen blev tre år forsinket

»Vi, som bor eller arbejder her, kender alle sammen et lille atelier, et fedt koncertsted eller den bedste bænk på cykelruten. Men vi har jo også oplevet, at vores allesammens rebelske bydel kan virke lidt overvældende for folk udefra,« siger Maja Quist, en af arrangørerne, i en pressemeddelelse.

»Det synes vi er synd. Derfor har vi samlet kultur-kræfterne for at blære os med alt det, vi kan her på Nørrebro – både i bredden og i højden«.

Læs også: Nu sejler rockbåden igen

I løbet af de 48 timer, festivalen varer, har bydelen masser af tilbud fordelt over hele døgnet.  Programmet opdateres løbende. Følg med på Facebook eller søg din information i »Urban Camping«-området på Dronning Louises Bro under festivalen.


Hvad:
48 Timer Nørrebro
Hvor: Nørrebro
Hvornår: 20. april til 22. april

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register