Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/09/08

Exoro

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Hos Exoro kan de mest radikale typer benytte sig af tilbuddet om at blive 10 år yngre på 14 dage, hvor klinikkens samlede bestand af eksperter udfører mirakler på tænder, hud, krop og hår.

Af og til er lavendelolie og ansigtsmassage ikke nok, og hvis man har lyst til at få hudlægernes hjælp til at få rettet op på facaden, tilbyder Klinikken Exoro hjælp i eksklusive omgivelser midt i København.

Her er mulighed for botox og restylane, hudpeeling og alvorlige angreb på strækmærker og appelsinhud.

De mest radikale typer kan benytte sig af klinikkens tilbud om at blive 10 år yngre på 14 dage, hvor klinikkens samlede bestand af eksperter, der som i et bedre amerikansk makeover-program sendt på Kanal 4, går i gang med hudpleje og tandblegning. Personlige trænere udvikler programmer, det samme gør diætister og til sidst vil makeup-artister og celebrity-frisøren Gunbritt sætter prikken over det foryngede ansigt med en ny frisure.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.