Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 06/03/17

Et liv i balance

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

MINDFULNESS EVENT v/ Marie Kronquist

Brugeromtale
Oprettet af: Kurhotel Skodsborg 6. mar 2017

Mindfulness er i dag et af de stærkeste værktøjer til at optimere både handlekraft, koncentrationsevne og trivsel. Mindfulness er på en og samme tid en praktisk metode og en sjælsrejse. Teknikkerne er skarpe og effektive og alligevel enkle og konkrete. Mindfulness tilbyder dig værktøjer til at møde livet med mere tålmodighed, venlighed og ro. Træning i mindfulness handler om at blive ven med den du allerede er. Ved at lære at være til stede på en åben og ikke dømmende måde, kan du slippe indgroede mønstre og tankevaner, som er med til at skabe uro og stress. Du kan møde verden, omgivelserne og dig selv på en mere rolig måde og derigennem skabe nye muligheder.

På denne event får du et indblik i mindfulness principperne og en forståelse for, hvad mindfulness kan gøre for dit liv - privat såvel som professionelt. Eventen er åben for alle, der søger at forbedre livsoplevelsen på alle planer og ønsker personlig udvikling. Der kræves ingen forudgående kendskab til mindfulness. Undervisningsformen veksler mellem teoretiske oplæg, træning, refleksion, samt stille perioder.

Frokost er inkluderet i prisen.
Adgang til spa kan tilkøbes på dagen inden event start til kr. 250,- pr person. Husk at medbringe badetøj og håndklæde. Vi udleverer slippers, et stk. badekåbe samt et lille håndklæde til brug i spaen.

Program:
Kl. 10.00 - 12.00 - Undervisning
Kl. 12.00 - 12.30 - Pause med forplejning
Kl. 12.30 - 15.00 - Undervisning

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort