Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 03/10/16

Escape Room by Midgaard Event

  • Foto: PR Foto: PR
Bliv lukket inde i et gådefyldt rum i 60 minutter og tænk jer ud.

Besøg Escape Room, og se om I kan løse da Vinci mysteriet på kun 60 minutter.

Forestil jer, at I bliver lukket ind i et spændende gåderum sammen med kolleger, venner eller familie. Når døren lukkes, starter jeres mission. I har 60 minutter til at finde spor, løse hjernevridende opgaver og finde nøgler, for at komme videre i spillet, og til sidst slippe ud. Det er essensen af Escape Room i København, et såkaldt ”live room escape game”.

Samarbejde og hovedbrydning
Escape Room er indrettet i Da Vinci logens ånd. Det er møbleret og fyldt med scenografi og rekvisitter til at give stemningsfyldt atmosfære. Det er fuldstændig som at træde ind i et gammelt rum fra 30’erne med bjælkeloft, trægulv, møbler, billeder på væggene og en masse spændende hemmeligheder.

”Escape Room er eksempel på ny genre af underholdning, hvor gæster inddrages aktivt og påvirker forløbet. Vi ser at gæsterne rives med af stemningen og engagerer sig enormt, specielt des tættere de når de 60 minutter. Det er også spændende at opleve de hold der samarbejder godt, og er dygtige kreative til at tænke ud af boksen, hvilket er nødvendigt for at kunne gennemføre. Ca 40% af gæsterne gennemfører missionen indenfor tiden, men alle har det sjovt uanset om de gennemfører eller ej”. Det siger Kristian Worm, som er ejer af Midgaard Event, der har designet Escape Room.

Find hemmeligheden om den hellige gral
I er professorer der er rejst langt til storbyen Wien, til et hastemøde med den gamle historieprofessor Johan Klosterberg. Eneste besked er, at han i al hast har brug for jeres hjælp, og at han har informationer, der vedrører en række hemmelige broderskaber, som I gennem årevis har forsket i. Ved ankomsten til hans adresse opdager I, at noget er helt galt. Døren til lejligheden er åben, men Professor Klosterberg er der ikke selv. På døren hænger en nøgle i snor, samt en seddel med skriften “Klædeskabet i soveværelset!”. I går til soveværelset, åbner det låste klædeskab, og træder ind i et rum, der ligner et skjult arbejdsværelse fra 1900-tallet med tunge loftsbjælker, parketgulv, og noget der ligner billeder af Einstein, Beethoven, Newton og Leonardo Da Vinci. Idet i træder ind i rummet, lukker døren, og et tv, der hænger på væggen, tænder.
“Goddag, godt I kom frem, Jeg er Professor Klosterberg, lyt nu godt efter det jeg har at fortælle…….”

Escape Room både til polterabend og teambuilding.
Escape Room er oplagt underholdning til mange formål, det kan både bruges som aktivitet for familien, venner, polterabend eller som teambuilding for en virksomhed.

Der er plads til 6 personer per spil, og med hele 3 identisk indrettede rum, kan større grupper opdeles i mindre grupper der konkurrerer imod hinanden samtidig.

Pris: 895,- per rum + 150,- per voksen og 75,- per barn (10-15 år)

Nedsat pris søndag-fredag før kl 16:00: 495,- per rum + 150,-/75,- per voksen/barn

Minimum betaling for 3 personer

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.