Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 06/03/17

Din nøgle til et fredfyldt sind

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

MEDITATIONS RETREAT v/ Marie Kronquist

Brugeromtale
Oprettet af: Kurhotel Skodsborg 6. mar 2017

Meditation er en vej til øget selvforståelse, dybde og mere kvalitet i tilværelsen. Desuden er meditation et veldokumenteret redskab til at reducere de negative virkninger af stress og løsne op for spændinger i krop og sind. Resultatet er forøget psykisk og fysisk velvære samt mere overskud, glæde og inspiration i hverdagen.

Mange mennesker lever en hverdag uden megen plads til fordybelse og refleksion. Der er hele tiden e-mails eller sms'er, som skal besvares, informationer, vi skal tage stilling til, forskellige valgmuligheder, vi konstant konfronteres med. For det meste er vores hoveder fyldt med en vedvarende strøm af mental aktivitet. Denne konstante tankevirksomhed bringer os væk fra nuet - væk fra den blotte tilstedeværelse i dette øjeblik. Vi spekulerer over fremtiden eller tænker på noget, der skete for et par timer siden eller længere tilbage.

Gennem meditation kommer du i tættere kontakt med dine egentlige behov og bliver bedre i stand til at skille væsentligt fra uvæsentligt - til at navigere mere trygt gennem det hav af informationer og valgmuligheder, du dagligt præsenteres for.

På dette event lærer du enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som du kan have glæde af resten af livet. Eventen henvender sig både til nybegyndere og til mennesker, som ønsker en fornyelse af deres meditationspraksis.

Drikkevarer og frugt er inklusiv i prisen.
Adgang til spa kan tilkøbes på dagen inden event start til kr. 250,- pr person. Husk at medbringe badetøj og håndklæde. Vi udleverer slippers, et stk. badekåbe samt et lille håndklæde til brug i spaen.

BILLETTER:
https://kurhotelskodsborg.nemtilmeld.dk/121/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort