Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

DGI-byen

Måske kan det lyde voldsomt at kalde Danske Gymnastik- & Idrætsforeningers idrætscenter for en by, men det er under alle omstændigheder et imponerende sted, fyldt med tilbud der også rummer hotel, kurbad og restaurant.

Lige foran indgangen troner det atten meter høje klatretårn, og indendørs er der en klatrevæg på 10 meter. Der er fem "huse" i DGI-byen: Gymnastikhuset, Forsamlingshuset, Idrætshuset, Cph Bowling & Lounge og Skyttehuset. Der er også en café i foyeren, også kaldet FoyerCafeen samt en restaurant kaldet Vestauranten.

DGI-byen åbnede i december 1997, og hallerne benyttes nu af 70 foreninger. Det vil sige, at der hver uge strømmer cirka 14.000 personer gennem huset.

Vandkulturhuset
Et af de store trækplastre er Vandkulturhuset, som sammen med hotellet blev bygget i 1999. Vandkulturhuset er en anderledes svømmehal med blandt andet spa-bade, varmtvandsområde, vådtrampolin og udspringsområde med klatrevæg.

Skyttehuset
I Skyttehuset kan du skyde med både pistol og gevær, samt luftpistol og luftgevær. DGI-byen kan formidle kontakt til en instruktør, og Skyttehuset leverer skyts. Man skal, af praktiske årsager, huske at bestille baner mindst to uger i forvejen.

Klatrevæggen
Klatrevæggen inklusiv en instruktør kan lejes til en times undervisning til deling mellem maksimalt otte personer. Af andre aktiviteter kan nævnes bowling i Bowlehuset. Ti baner står klar til alle dine 'strikes'.


Brugeromtale

DGI-byen er en by i byen – det tredje sted mellem hjem og arbejde.
DGI-byen er samlingspunktet for idræt, kultur og sjove aktiviteter.

Udgangspunktet for anderledes møder og konferencer. Og indbegrebet af fuld forplejningsgaranti med restaurant, café, hoteller og designerhostel.

Du finder DGI-byen lige ved Hovedbanegården. Inklusive Vandkulturhuset, Kurbadet og Øksnehallen. Alt i alt 22.000 m2 midt i København, der bare venter på dig.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.