Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

DFDS Seaways

Krydstogter fra København til Oslo er i øjeblikket DFDS Seaways' store slag-nummer, men du kan stadig tage til den norske hovedstad på gammeldags turistklasse, og nyde de gratis glæder ombord. En sejltur fra København til Oslo ta'r 16 timer.
DFDS Seaways sejler alle ugens dage fra København kl. 17 for 16 timer senere at lægge til i Oslo. Båden sejler fra DFDS Seaways' terminal på Dampfærgevej 30, der ligger på Østerbro.

Gennem mange år har DFDS Seaways' store slagnummer været MiniCruises, men man kan naturligivs stadig rejse på den klassiske turistklasse, og så nyde de gratis glæder ombord.

Impuls-turisten kan købe billetter i billetsalget i terminalen. Her findes også bagageboxe, kaffeautomat og mønttelefon. Gående passagerer skal møde op seneste 30 minutter før afgang.

Skal man ha' bilen med til Norge, kommer man letteste ned til båden ved at køre fra Kongens Nytorv ad Bredgade og derefter Grønningen. Drej til højre ved Folke Bernadottes Allé (lige før Østerport Station) og fortsæt ligeud ad Kalkbrænderihavnsgade for til slut at dreje til højre ad Dampfærgevej.

Her kører så ned til havnefronten, hvor Oslo-båden og opmarchbåsene ligger. Billister skal ligesom gående passagerer møde op ved Oslo-båden senest 30 minutter før afgang.

Fra Nordhavn St. (S-tog og bus) tager det ca. 10 min. at gå til terminalen. Fra Østerbro St. til Kalkbrænderihavnsgade kører DFDS shuttlebus 20E og offentlig bus 26, fra stoppestedet tager det ca. 1 min. at gå til terminalen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.