Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 20/02/14

Danske superstjerner optræder gratis i center

Tidspunkt

Lørdag 1. mar. 2014, kl 13:00

Field's

Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S
 

 

  • Pernille Rosendahl og Burhan G spiller op til fødselsdag i Field's. Foto: Camilla RøndePernille Rosendahl og Burhan G spiller op til fødselsdag i Field's. Foto: Camilla Rønde
Storcentergigant kan fejre 10 års fødselsdag, og derfor har de hyret et par store danske navne til at underholde. Se her hvem.

For 10 år siden var Ørestad et nyt område langt ude på Amager, hvor der ikke skete meget andet end at kragerne tog ud for at vende.

Det fik storcentret Field's vendt op på, så københavnere i hobetal sprang på metroen og gik shop-amok i de mange butikker.

10 års fødselsdagen skal naturligvis fejres med pomp og pragt, hvilket spreder sig over 10 dage med tilbud, events og optrædener.

Læs også: Biblioteker får lytteklubber for musikfreaks

På den første fejringsdag har man inviteret intet mindre end to danske superstjerner til at underholde publikum. Det drejer sig om smørtenoren med de ømme kærlighedssange, Burhan G, og dansk rocks femme fatale, Pernille Rosendahl, kendt fra Swan Lee, The Storm og ihærdig X Factoor-dommer.

De optræder på metropladsen på plan 0, hvor de fortolker Beatles' klassiker og Field's signatursang "Come Together" samt deres egne mange hits.

Hvad: Koncert med Burhan G og Pernille Rosendahl
Hvornår: 1. marts kl. 13
Hvor: Field's

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register