Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 12/02/18

COVFEFE indtager Kødbyen - en People Like Us limited edt. Imperial Stout, udviklet af Mikkeller og canadisk crowdfunding supporter.

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Beer Trilogy Release 1/3: COVFEFE

Brugeromtale
Oprettet af: People Like Us // Alberte Jannicke 12. feb 2018
Senest redigeret af People Like Us // Alberte Jannicke 12. feb 2018

Lørdag den 17. februar kl 14-19 inviterer det socio-innovative bryggeri People Like Us til en ganske særlig øl release og takkefest på Warpigs i Kødbyen.

COVFEFE - en limited edition Imperial Stout (10,3%) med koldbrygget Sumatra kaffe, mørkristede pekannødder, vanilje og kakaonips - er udviklet af Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller og crowdfunding supporter François Trudel fra Canada.

COVFEFE er den første øl af tre i en særlig øltrilogi, der blev til på baggrund af en crowdfunding kampagne i marts 2017, hvor People Like Us samlede penge ind til at bygge et bryggeri, der skulle drives af autister.

Den støtte og hjælp som adskillige hundrede supportere fra hele verden bidrog med, har været af hel unik betydning for People Like Us i udviklingen af en socio-innovativ bryggervirksomhed, og i udbredelsen af internationalt kendskab til missionen om at skabe et langt mere entreprenant og inkluderende arbejdsmarked gennem en #socialrevolutionbybeer .

Her - et år efter crowdfunding kampagnen - inviterer People Like Us derfor alle supportere - og alle der kunne have interesse i god øl med en social dagsorden - til takkefest og fejring af året der er gået, på Warpigs i Kødbyen.

De hurtige kan få gratis smagsprøver på to helt nye People Like Us øl; en Black Pale Ale (Assimilated Bullsh!t Ale) og en Brombær Berliner Weisse (Wall of Bureaucracy), der vil være mulighed for at købe en COVFEFE samlerflaske (kun 150 stk tilgængelig hele verden), der vil være merchandise salg, du kan møde nogle af folkene bag People Like Us - og som sjovt indslag kan du joine et langbord og udfordre den menneskelige berøringsangst med et spil Cards Against Humanity

Event link findes her: https://www.facebook.com/events/145440762833971/permalink/149549659089748/

COVFEFE insights video med Mikkeller og François kan ses her:
https://www.facebook.com/peoplelikeus.dk/videos/975302059293749/?fref=me...

(læs mere om People Like Us på www.peoplelikeus.dk )

#socialrevolutionbybeer #itsgoodforyoutomeetpeoplelikeus #beertrilogy #covfefe

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort