Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/12/17

Copenhagen Street Food lukker med kæmpe fest

  • Papirøen lukker med et brag. Foto: Ikke oplyst

    Papirøen lukker med et brag.

    Foto:
Madfavoritten på Papirøen lukker og slukker med stor fest med masser af musik.

Copenhagen Street Food på Papirøen er snart fortid. 22. december er sidste dag, hvor man kan mæske sig i street food og fylde ganen med aperol spritz i solen på kajkanten.

Copenhagen Street Food kommer dog til at gå ned med et brag, når der 16. december er kæmpe afslutningsfest, hvor alle er inviteret. Festen er tænkt som en takkefest og hyldest til alle gæster, stadeholdere, medarbejdere og samabejdspartnere.

Læs også: Guide: 10 juleting du ikke må gå glip af i København

Hemmeligt hovednavn

Til farvelfesten kan man købe masser af mad og drikke i de mange boder, og der er stort dansegulv, så man kan få bevæget sig lidt. Musikken leveres af Benal.

Læs også: Hola: Her er Københavns nye mexicanske taco-favorit

Til festen kan man også opleve en lang række forskellige DJs, der gennem tiden har spillet fast på Copenhagen Street Food. Desuden kan man opleve den altid friske Master Fatman og sidst men ikke mindst Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole.

Det visuelle udtryk til festen skabes bl.a. med visuals leveret af Hackstage.

Copenhagen Street Food har eksisteret siden maj 2014 og byder i dag på 39 madboder og barer, og der er sidste åbningsdag 22. december.

Selv om Copenhagen Street Food lukker, er det ikke helt slut med madmarked. Initiativtagerne til Copenhagen Street Food lancerede tilbage i juni 2017, at de søsætter et helt nyt projekt på Refshaleøen. Projektet har arbejdstitlen »Reffen«, og det forventes at åbne i foråret/sommeren 2018.

Hvad: Copenhagen Street Food - Final Party
Hvor: Copenhagen Street Food, Papirøen
Hvornår: 16. december, 16-04
Hvor meget: Gratis

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse