Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/04/18

Copenhagen Cooking

  • Mads Refslund og Musling Bistro præsenterer "The Last Party", som er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival 2017. Sammen laver de bæredygtig mad af genbrugsrester som fiskeben og kartoffelskræller. Foto: Sofie Mathiassen

    Mads Refslund og Musling Bistro præsenterer "The Last Party", som er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival 2017. Sammen laver de bæredygtig mad af genbrugsrester som fiskeben og kartoffelskræller.

    Foto: Sofie Mathiassen
Madfestival i København der hylder gastro-scenen i København.

Gourmetmiddage, kokkeskoler, folkekøkkener, cocktailkurser, fester og meget, meget mere.

Siden 2005 har Copenhagen Cooking sat gastronomisk trumf på den blomstrene madscene i København. På festivalen kan man smage sig igennem et væld af aktiviteter i hovedstaden, som byder på alt fra finere kogekunst over høstfest til krebsegilde, folkekøkkener, kagebord og gratisoplevelser for store og små.

Formålet med Copenhagen Cooking er at hylde den københavnske gastro-scene og Danmark som madland. Ca. 90.000 gæster deltager hvert år, i festivalen og nyder masser af gode smagsoplevelser.

Israels Plads fungerer som festivalens hjerte, hvor en del af arrangementerne også finder sted. En del af arrangementerne er gratis, mens andre koster penge.

I 2018 løber festivalen fra 24. august til 2. september.