Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 28/05/08

Copencabana - Havnebadet ved Fisketorvet

  • Foto: Martin Sylvest Foto: Martin Sylvest
København har sit eget havnebassin ved Havneholmen foran Fisketorvets Cinemaxx. Sop, spring og svøm dig ud i sommerglæderne, men tjek først om vandkvaliteten er ok via linket i bunden af siden.
NB: Copencabana lå før foran Fisketorvets biograf, Cinemaxx, men er nu rykket 50 meter over til en plads foran hotellet Copenhagen Island. Det er et af Københavns store havnebassiner. Sop, spring, svøm dig ud i sommerglæderne.

Anlægget består af tre bassiner på i alt 650 m2.

Børnebassinet - 0,70 meter dybt med fast bund.

Springbassinet - ca. 5 meter dybt og har 1 m, 2 m og 3 m vippe.

Motionsbassinet - ca. 5 meter dybt.

Vandet
Tre livreddere er ansat til at passe på badegæsterne, så du kan trygt kaste dig i bølgen blå.

Havnebadet har åbent alle ugens dage, så længe miljøkontrollen tillader det. Det er nemlig sådan med en havn, at kloakvandet i tilfælde af voldsom regn vil blive ledt ud i havnen.

Hvis dette sker, vil havnevandet blive forurenet med kolibakterier, og da det som bekendt ikke er sundt at bade i, vil miljøkontrollen lukke havnebadet i den periode. En sådan lukning vil ofte vare et par dage, indtil alt vandet er blevet skyllet igennem havnen og er rent og godt at bade i igen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.