Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 23/10/12

CONNECTING ARTS i Danmark for første gang

  • Foto: Presse Foto: Presse
  • Foto: Presse Foto: Presse
  12  
Springende akrobater, sufi-dans og video-projektioner i møde med et stort kirkeorgel. Den europæiske orgelfestival gæster København den 27. oktober 2012 i Vor Frelsers Kirke. Der er gratis adgang til alle forestillinger.

…..............

CONNECTING ARTS undersøger, hvad der sker, når cirkus, dans, percussion-musik og visuel kunst går i dialog med orglet i Vor Frelsers Kirke i København, og orglet er i fokus, når CONNECTING ARTS bygger bro mellem fortidens og nutidens europæiske kulturarv.

Via en række nye kulturelle samarbejder og kunstneriske produktioner på tværs af Europa laver festivalen en nytænkende forbindelse mellem orglet, som altid har haft en central plads i europæisk kulturliv, til mere samtidsorienterede kunstneriske udtryksformer.

I CONNECTING ARTS indgår syv europæiske byer - alle udvalgt på baggrund af deres rige udvalg af orgler: København (Danmark) er sammen med Utrecht (Holland), Malmö, Helsingborg, Kristiansstad (Sverige), Antwerpen (Belgien) og Toulouse (Frankrig) værter for CONNECTING ARTS i perioden fra 2011 til 2012. Udover at bidrage med egne produktioner står de syv byer også for afvikling af det øvrige program af gæsteforestillinger.

Opførelserne af værkerne i alle syv byer skal gerne bidrage til en kulturel udveksling og inspirere til langvarige, tværkulturelle samarbejder. Målet er også at præsentere orglets potentiale for et nyt publikum – herunder børn og unge.

Hvad: Orgelfestival

Hvor: Vor Frelsers Kirke, København

Hvornår: Lørdag den 27. oktober kl. 13.00 - 20.00

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register