Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 23/10/12

Comedy Aid 2012 samler ind til børn og unge med kræft

  • Foto: Gudmund Thai Foto: Gudmund Thai
Igen i år vil en lang række af tidens store komikere samle penge ind til børn og unge med kræft i dagene mellem jul og nytår. Samlingspunktet er velgørenhedsshowet Comedy Aid 2012, der i år kun kan opleves live i Aarhus, Odense og København henholdsvis den 27/12, 28/12 og 29/12.

...

Comedy Aid 2012 markerer 20 års jubilæet for komikkens store velgørenhedsshow. Denne gang står Lasse Rimmer og Omar Marzouk i front som værter for en række af tidens andre store stand-up navne. Alle optræder gratis for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde for børn og unge med kræft i livet.

“Jeg er stolt over at kunne bidrage til kampen mod kræft som vært for Comedy Aid. De penge Kræftens Bekæmpelse får for salget af billetter til Comedy Aid og den ekstra opmærksomhed om cancer, som showet er med til at skabe, gør en forskel, som jeg er glad for at være en del af.” fortæller Lasse Rimmer.

Omar Marzouk supplerer. "Man føler sig tit udødelig og tænker, at det sker kun for andre. Men pludselig står en ven og kollega dér og skal igennem en lang og hård behandling. Det får lige én til at tage sig en ekstra gang i skridtet - og denne gang med følelse, for hvor sikker er man selv på at være rask? Man er nødt til at involvere sig i kræft, om det så er at undersøge sig selv, vide nok om risikofaktorer eller støtte Kræftens Bekæmpelse. Takket være dem, får mange mennesker et bedre og længere liv. Er der noget vigtigere end det?"

Aftenens komikere er: Anders Fjelsted - Brian Mørk - Carsten Bang - Christian Fuhlendorff - Dan Andersen - Elias Ehlers - Jacob Wilson - Linda P - Martin Høgsted - Michael Schøt - Mikael Wulff - Nikolaj Stokholm - Ruben Søltoft - Simon Talbot - Thomas Hartmann - Thomas Warberg - Thomas Wivel - Tobias Dybvad - Torben Chris

Komikernes spilles ind på scenen af Dj Noize og Danmarks førende freestylerapper Pede B.

Comedy Aid 2012 bliver i år en eksklusiv oplevelse, da showet ikke vises på tv, så eneste chance for at opleve de mange komikere samlet er at købe billet til showet. Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Pengene bruges til forebyggende oplysningskampagner, forskning i en bedre og mere skånsom behandling af kræftramte børn eller til at give børn, der har kræft tæt inde på livet, muligheden for at komme i en sorggruppe og bearbejde det virvar af tanker og følelser, de bærer rundt på.

Hvad: Comedy Aid 2012

Hvor: Tivoli Congress Center, København

Hvornår: 29. december kl. 15 og kl. 20.

 


Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register