Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 23/10/12

Charity-arrangement på Damhuskroen for kræftramte børn

  • Foto: presse Foto: presse
  • Foto: Presse Foto: Presse
  12  
Lørdag den 10. november arrangerer Damhuskroen stort charity-event til støtte for kræftramte børn. Aftenen byder på middag og underholdning af både Sebastian Dorset og Joey Moe. Billetprisen går ubeskåret til “Familier med kræftramte børn”, som er Danmarks største børnekræft-organisation.

--------------------------------------

Lørdag den 10. november fyldes Damhuskroen med kendte kunstnere som Sebastian Dorset, Sunny Cargara og Møller & Berlin. Formålet er at samle midler ind til organisationen ”Familier med kræftramte børn”. Efter spisning og standup, går Joey Moe på scenen med sit band og giver en intimkoncert for de små 800 mennesker der er plads til på Damhuskroen.

Direktøren for Damhuskroen Jesper Remmer Petersen er initiativtager til arrangementet og har fået alle sine leverandører til at levere råvarer og vin uden beregning i dagens anledning, hvilket betyder at de 250 spisende gæster giver deres billetpris på kr. 799,00 direkte til det gode formål og dermed de kræftramte børn i Danmark.

Foruden en 3 retters menu med vin og velkomstdrink vil der være goodybag til samtlige gæster samt en auktion over udvalgte effekter. Aftenens konferencier er Sebastian Dorset, der også arbejder gratis i den gode sags tjeneste. Efter koncerten går DJ’en bag mixerpulten og vil natten igennem sørge for musik til dansegulvet.

Hvad: Charity-arrangement for kræftramte børn

Hvor: Damhuskroen, Rødovre

Hvornår: Lørdag den 10. november kl. 18.00 - 05.00

Hvordan: Billetter købes på www.billetnet.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register