Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 26/04/18

CAFx 2018: Langbordsmiddag i Byens Grønne Inspirationshus med Jytte Abildstrøm

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

CAFx 2018: Langbordsmiddag i Byens Grønne Inspirationshus med Jytte Abildstrøm

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 1718477 26. apr 2018
Senest redigeret af Bruger 1718477 26. apr 2018

KOM TIL 3-RETTERS BIODYNAMISK LANGBORDSMIDDAG I BYENS DRIVHUS PÅ FREDERIKSBERG.

CAFx inviterer til langbordsmiddag i Det Økologiske Inspirationshus med det biodynamiske Birkemosegaard Køkken i Byen. Huset er bygget på byøkologiske principper for at inspirere og formidle økologi til byens borgere. I ånden fra Jytte Abildstrøm, der spiser med, og som byggede huset for 20 år siden, værnes der om miljøet med affaldssortering, vandbesparelser, genbrug af vand, energibesparelser, alternativ energi, kompostering, genbrug af renset luft, naturlig ventilation, materialevalg m.m. Huset appellerer holistisk til det hele menneske og sammentænker det kulturelle og det sociale. Oplev, spis og hør, hvordan huset fungerer som byens drivhus og hvordan der værnes om de økologiske principper.

Inden middagen starter vi med en introduktion af Flemming Abrahamsson fra Fornyet Energi sammen med skuespilleren og økologen Jytte Abildstrøm Mygind. Birkemosegaard Køkken i Byen bygger bro mellem land og by – fra jord til bord. Gårdkøkkenet holder normalt til på den biodynamiske gård Birkemosegaard på Sjællands Odde, men driver også Det Økologiske Inspirationshus.

18.00 (intro), kl. 19.00-21.00 (middag)

Om CAFx:
Copenhagen Architecture Festival x 2018 afholdes i år for femte gang og spreder sig ud over København og omegn med filmvisninger, talks, seminarer, byvandringer og meget meget mere.
Siden festivalens start i 2014 har det været ambitionen at formidle arkitektur til et bredt publikum ved at være uhøjtidelige, nysgerrige og bringe et nyt blik på arkitekturen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort