Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 26/04/18

CAFx 2018: * - Film + Live Music

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

CAFx 2018: * - Film + Live Music

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 1718477 26. apr 2018

ET INTERGALAKTISK NATTEHIMMEL-ORGIE, HVOR DU KAN FLYVE VÆK PÅ STJERNEDÆKKEDE FILMKLIP FRA HUNDREDVIS AF FILM, DER LEDSAGES AF ET MEDITATIVT LIVE PIANO-SCORE.

En film uden svar, men med ligeså mange spørgsmål som stjernerne i universet. Johann Lurf har valgt et spændende, stadigt ekspanderende emne for sin spillefilmsdebut: Stjernerne i biografen. Ikke filmstjernerne, men fra nattehimlens stjerner over Star Wars til nutidens film i sci-fi-genren og omegn. Stjerne-fragmenterne vises uden for deres sammenhæng, som magiske felter af mørke overstrøet med muligheder. Lurf viser forførisk, hvordan biograffilm har brugt stjernerne som endeløse metaforer og drømmescenarier, mens vores egne tanker flettes ind i fantastiske fantasiuniverser. Tag med på et filmtrip ud i rummets galakser og sorte huller – kun fantasien sætter grænserne!

Filmen vises i Cinemateket med live piano-score og instruktørbesøg. Efter filmen serverer den østrigske ambassade et glas østrigsk vin i Asta Bar til ære for Johann Lurf.

Arrangementet vil være på engelsk.

Om CAFx:
Copenhagen Architecture Festival x 2018 afholdes i år for femte gang og spreder sig ud over København og omegn med filmvisninger, talks, seminarer, byvandringer og meget meget mere.
Siden festivalens start i 2014 har det været ambitionen at formidle arkitektur til et bredt publikum ved at være uhøjtidelige, nysgerrige og bringe et nyt blik på arkitekturen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort