Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/08/17

Byhavefestival på Nørrebro for hele familien

  • Foto: Iris
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
I hele fire dage kan du opleve havehygge 13 steder på Nørrebro, når der inviteres til stor byhavefestival med masser af sjov og læring for hele familien.

Tag et smut til Nørrebro og vær med, når der sættes fokus på bydelens byhaver, taghaver og fælles gårdhaver på en stor fire-dages byhavefestival i bydelen.

Der er igen i år lagt op til masser af hygge og sjov for hele familien, når hele 13 af Nørrebros urbane haver inviterer indenfor med masser af arrangementer og havehygge.

I løbet af festivalen kan man bl.a. få gode råd til, hvordan man holder byhøns i haven, deltage i Høstfest med forskellige workshops, hvor man bl.a. kan lære om bybier, hvordan man gør altanen klar til efteråret, laver sin egen hængende minihave (kokedama) og meget andet.

Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

Der er også masser af sjov for de mindste, som kan deltage i diverse børneworkshops, hvor der males på sten, laves kartoffeltryk på muleposer, bygges fuglekasser, skabes farver af bivoks og meget andet.

Igennem alle festivalens dage vil der være masser af livemusik og middagsarrangementer rundt om i bydelen. Der inviteres bl.a. på langbordsmiddag med etiopisk mad på menuen i Griffenfeldsgade fredag og hjemmelavet pizza i ContainerByen på Ørnevej lørdag.

Se hele programmet for byhavefestivalen her.

Se billederne: Herlig havefest og flotte vintage-outfits indtog Tivoli

Ud over de mange worksshops, om hvordan man kan dyrke sin byhave, kan man også deltage i talks og debatter om byhaver og dyrkningens sociale potentiale i byen.

Bag arrangementet står Nørrebro Lokaludvalg og byhaverne på Nørrebro.

Hvad: Byhavefestival
Hvor: Nørrebro
Hvornår: 17. august til 20. august

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Thank you for sharing these

Thank you for sharing these great activities! It's what I need to find! instagram viewer