Føj til favoritter Del Send
Byliv | 07/11/08

Byens Bedste vindere 2008

  • Foto: Byensbedste Foto: Byensbedste
I syv uger har I stemt på jeres favoritter, nu er stemmerne talt op og det hele er afgjort. Se her, hvem der er Byens Bedste anno 2008.

Der var overraskelser og der var sikre vindere.
Der var tæt kapløb og der var dem, der var tusinder af stemmer foran konkurrenterne.

Der var Vega, som endte lysår foran konkurrenterne og nu kan kalde sig byens absolut bedste spillested. Der var vagterne i Tivoli, hvis overskud og venlige smil hjalp dem op på en klar førsteplads i kategorien byens bedste betjening. Der var Umami, som vandt i hele tre kategorier. Og så var der Halvandet og Havnefronten ved Islands Brygge, der endte ganske få stemmer fra hinanden i kampen om at blive byens allerbedste sted at hænge ud i solen.

I har målt og vejet byen og alle dens steder, og vi kan nu afsløre, hvem I har fundet for lette og hvem der ifølge jer har fortjent at kunne kalde sig byens allerbedste.

Skynd dig at tjekke alle vinderne ud - vi har delt kategorierne op herunder, så det er nemt hurtigt at se, om dine favoritter er på guldskamlen.

Restauranter og caféer

Natteliv

Musik

Film og teater

Udstillinger

Shopping

For Børn

Byen Rundt

Du kan også klikke ind på byensbedste.aok.dk og se hvordan det gik de 160 nominerede, som ikke vandt. Måske var de tæt på?