Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 02/01/18

Bryggekælderen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kulturhuset Islands Brygge 2. jan 2018
Senest redigeret af Kulturhuset Islands Brygge 2. jan 2018

I 2016 rykkede Islands Brygge Bibliotek ned i undergrunden. Fra at huse et støvet bogmagasin blev bibliotekskælderen forvandlet til et kulturvenue. Væggene blev beklædt med reoler fra gulv til loft, fyldt med bøger og hemmelige rum. Kælderen fik efterhånden sin helt egen identitet og atmosfære, som nu emmer af både dagligstue og beton.

Sidenhen har rummet vist sig at være et dynamisk og fleksibelt arrangementslokale, som kan rumme lidt af hvert. Her kan du opleve alt fra lyrikaftener, koncerter og børnearrangementer til filmopvisninger, udstillinger og eksperimenterende performance.

Bibliotekets forlængelse
Visionen for kælderen under Islands Brygge Bibliotek er, at den skal tages i brug af byens borgere, som et sted hvor de har medindflydelse på den kultur, der er i deres by. Et sted for alle der har noget på hjerte. Det har vist sig, at være lige præcis hvad Bryggekælderen bliver taget i brug som. Alle arrangementer i kælderen bliver til i samskabelse mellem biblioteket og borgere.

Bibliotekets grundkerne er at formidle litteratur og information gratis til alle mennesker. I Bryggekælderen gøres dette på nye, udfordrende og medrivende måder. Det er offentligt. Det er tilgængeligt. Kort sagt bibliotekets forlængelse.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.