Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 27/11/12

Bryggebadet gør klar til koldt gys

  • Det er ikke første gang, at badegæster med hang til kolde vandtemperaturer har haft muligheden for at springe i havnebadet på Islands Brygge nytårsaftensdag. Dette foto er fra sidste nytår. Foto: Nina BruunDet er ikke første gang, at badegæster med hang til kolde vandtemperaturer har haft muligheden for at springe i havnebadet på Islands Brygge nytårsaftensdag. Dette foto er fra sidste nytår. Foto: Nina Bruun
Havnebadet på Islands Brygge holder lørdag åbent for københavnske vikinger, der tør prøve en tur i det få grader varme vand.

Jovist, det har været en mild november, men nu lover DMI også, at det skal være slut. Minusgrader gør dog ingen forskel for arrangørerne og lørdagens åbning af havnebadet på Islands Brygge. Bassinet er nemlig klar til de, der måtte have lyst til en kold dukkert med mulighed for at blive tøet op i sauna igen efterfølgende.

Det er foreningen Vinterbad Bryggen, der med kommunale midler har haft held til at opsætte midlertidige saunaer, der gør den kolde dukkert betydeligt mere attraktiv. På sigt bliver den midlertidige løsning måske afløst den storstilede BIG-tegnede vinterbadeanstalt, der kan stå klar om få år.

Arrangementet lørdag finder sted fra klokken 12, og blandt andre Kultur- og Fritidsborgmester Pia Allerslev (V). Udover muligheden for den kolde dukkert vil der også være æbleskiver og gløgg samt masser af nisser, lover arrangøren. Arrangøren medbringer selv 50 røde nissehuer, men opfodrer alle interesserede badegæster i selv at medbringe en hue.

Hvad: Premiere på vinterbadning i Havnebadet Islands Brygge
Hvor: Havnebadet Islands Brygge, Islands Brygge 14, 2300 København S
Hvornår: Fra klokken 12. lørdag 1. december.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register