Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 03/10/16

Brain Game

  • Foto: PR Foto: PR
Live escape game på Gothersgade med tre forskellige rum.

Live escape rooms eller mystery rooms, startede oprindelig som computerspil, hvor man skal løse gåder for at komme ud af et lukket rum.

Nu findes mystery rooms også i virkeligheden, hvor du skal løse gåder for igen at komme ud i virkeligheden.

Et stort rum er indrettet med ledetråde, nøgler og rekvisitter der alle skal bruges i jagten på at løse en gåde. Rummet er fyldt med rekvisitter, som man ikke ved om skal bruges eller ej. Nøgler og hængelåse man ikke kan hitte ud af. Men midt i al forvirringen er det sjovt. Virkelig sjovt. Den barnlige glæde der opstår, når man en efter en løser gåderne og endelig slipper ud af rummet, den er virkelig guld værd.

Og udfordringen er ganske simpel. Løs alle gåderne inden uret på 60 minutter tikker ud.

Man arbejder i hold for at løse udfordrende mysterier og gåder. I skal finde fysiske spor, ting og koder, der kan hjælpe jer videre i spillet, men går man i stå bliver man hjulpet videre via en skærm, hvorfra spillets 'gamemaster' kan komme med gode råd eller hints.

Hos Brain Game i Gothersgade er der tre forskellige rum, man kan spille:

Seven - Ifølge myten kan sjælen kun renses, hvis du ikke giver efter til de syv dødelige synder, eller ved at straffes. I rum nummer SYV kommer du ansigt-til-ansigt med dine egne svagheder og din egen passion. Du møder vrede, lyst, dovenskab, misundelse, grådighed, ødselhed og stolthed. Kan du modstå de syv dødelige synder og blive frelst?! Husk, at Skærsilden lurer lige rundt om hjørnet.

Lost Symbol
Dr. Philip Talbot, berømt Professor og symbolist, forsvandt uden spor efter han deltog i Det Runde Bord af Kryptografi i København. Rygtet siger, at han blev kidnappet af medlemmerne af Alpha Beta Omega (AΒΩ) broderskabet, som ville have ham til at afsløre, hvor han havde gemt det Fortabte Symbol. Kan du afkode alle de krypterede meddelelser inden 60 minutter, og slippe ud af den fortabte verden af mystik og symbolisme inden lederen af AΒΩ ankommer?

Den Sidste Passager
Vi tager tilbage til 1934, hvor midnatstoget fra København begynder dens rejse mod Prag. Da toget ankommer i Prag opdager personalet, at der er en passager som aldrig er noget frem til endestationen. Den sidste passager er fundet myrdet i sin kupé. Find alle ledetrådende, løs mysteriet, afslør morderen og slip ud fra offerets kupé inden de 60 minutter løber ud.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.