Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 14/11/12

Borgermøde Foreningen for Frivilligt Arbejde og Medborgerskab

Brugeromtale
Oprettet af: FFAM 14. nov 2012

Så er der igen mulighed for, at høre om og byde ind på, hvordan frivillighed vægtes og videreudvikles; første gang i Studenterhuset i indre By, og denne tirsdag åbner vi op for en spændende dialog i Vibenshave på Østerbro.

Frivillighed er et omdiskuteret emne, og der sættes i dag høje og flere krav til det frivillige sociale arbejde. Foreningen for Frivilligt Arbejde og Medborgerskab (FFAM) mener, det er af afgørende betydning, at alle stemmer bliver hørt i denne debat. Vi inviterer derfor dig til borgermøde om frivillighed i din bydel.
FFAM arbejder mod på sigt at komme til at fungere som frivilligcenter på Østerbro og Indre by. Et frivilligcenters vigtigste opgaver er, at være med til at udvikle rammerne for det frivillige arbejde på lokalt plan, tiltrække nye frivillige samt være med til at skabe læring og udvikling indenfor frivilligområdet. På mødet vil vi derfor diskutere:

• Hvad betyder frivillighed i din bydel?

• Hvordan kan et frivilligcenter være med til, at støtte op om det frivillige liv på Østerbro/Indre by?

• Hvad er jeres forventninger til et kommende frivilligcenter?

FFAM samarbejder med frivilligcenteret på Vesterbro, og vi er så heldige, at centerleder Helle Gerber kommer og holder et oplæg om frivillighed, samt hvordan et frivilligcenter arbejder.

Vi afholder to møder på henholdsvis Studenterhuset i Indre by d. 22. november og Vibenshave på Østerbro d. 4. december 2012. Begge møder starter kl. 17, og vil have en varighed af ca. 2 timer, der vil undervejs være mulighed for at få lidt at spise og drikke.

Adresserne er:
• Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København K
• Vibenshave, Nyborggade 9, København Ø.

Hvis du allerede nu ved, at du kommer, vil det være en stor hjælp for os, hvis du sender en mail til foreningenfam@gmail.com, med det møde du kunne tænke dig at deltage i. Dette er ikke et krav, men vil hjælpe os i forhold til koordinering af mad og drikke.

Vi håber at se jer til en aften, hvor vi sammen kan diskutere de bedste rammer for et frivilligcenter i jeres bydel.

Med venlig hilsen
Foreningen for Frivilligt Arbejde og Medborgerskab.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register