Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 10/09/18

Bootcamp for børn i efterårsferien

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Bootcamp for børn i efterårsferien i DGI-byen

Brugeromtale
Oprettet af: DGI-byen 10. sep 2018
Senest redigeret af DGI-byen 12. sep 2018

Tag børnene med til to dage fyldt med aktiviteter, leg, læring og med fuld forplejning under hele forløbet. Vores dygtige instruktør, Jimmy Jepsen Bæk, lover, der kommer sved på panden og masser af udfordringer lavet specielt til børn.

Er dit barn mellem 9 - 12 år og savner fysiske udfordringer i hverdagen? Synes du, de sidder for meget derhjemme med deres iPad, foran computerskærmen eller spilder tiden med at se fjernsyn? Så lad dem give den max gas i to dage, hvor I som forældre blot skal nyde, at jeres barn får masser af motion og indgår i et fællesskab med en masse andre børn.

Boksning
Børnene kastes ud i vaskeægte boksning, når vi introducerer dem for sandsække, boksehandsker og sjippetove. Jimmy sætter tempoet, når rockmusikken brager og børnene får lov at lege "Rocky".

Svømning
Vi skal selvfølgelig en tur i Vandkulturhuset, hvor vi giver os i kast med udspring, bjærgningsøvelser, dykning og masser af udfordrende vandlege.

Obstacle Course Racing (Forhindringsløb)
Vi konstruerer DGI-byens største forhindringsbane - bygget specielt til børn.
Her får børnene en introduktion i hvilke metoder, der virker bedst, når man skal igennem, over eller under forhindringsbanens mange ansigter. Børnene får også selv lov til at finde en løsning på, hvordan de kan overvinde selv den sværeste udfordring.

Førstehjælp
Hvis uheldet er ude, så er det godt at kunne hjælpe. Derfor skal børnene lære helt basale ting om førstehjælp, så som brug af hjertestarter, alarmering, HLR (Hjerte-Lunge-Redning) og det at forblive rolig, når det virkelig brænder på.

Forplejning
Fælles morgenmad begge dage, frokost, frugt og kage. Det er nemlig vigtigt, at blodsukkeret holdes ved lige i de aktive timer.

"Min datter deltog i påsken på jeres bootcamp og var rigtig glad for det - hun synes både det var sjovt og udfordrende. Hun er i rigtig god form, men kom alligevel godt brugt hjem efter begge dage - dejligt.

Som forældre var det også dejlig at se, at der var styr på det hele - god forplejning til morgen, frokost og mellem aktiviteterne, så børnene havde kræfter til hele dagen.
Så 1000 tak for en rigtig god bootcamp - håber du vil lade roserne gå videre til Karin og Jimmy. Og håber naturligvis I laver noget lignende igen."
– Far til tidligere deltager.

Vores instruktør, Jimmy Jepsen Bæk, er certificeret personlig træner i European Register of Exercise Professionals (europe active), han er desuden certificeret instruktør i mountainbike, svømning, parkour og crossfit fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Alle deltagere får et diplom på at have gennemført de to dages bootcamp.

Bootcamp for børn i efterårsferien henvender sig til både piger og drenge i alderen 9 - 12 år.

Krav: Skal ikke være bange for vand, da vi skal dykke og lave udspring.

Sidste frist for tilmelding: 11. oktober

Pris: 680 kr.

Tilmelding: http://bit.ly/bootcamp-efteraarsferie

Spørgsmål og yderligere information: idraetadm@dgi-byen.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort