Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/06/18

Bold på storskærm og Byens Bedste Burger: Her er din uge i København

  • Foto: Gasoline Foto: Gasoline
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Henning Bagger / Scanpix Foto: Henning Bagger / Scanpix
AOK har udvalgt seks særlige arrangementer, og der er både mad, cocktails, musik og loppemarked på programmet.

Fredagsdrinks og Byens Bedste Burger

I lørdags vandt Gasoline Grill prisen for Byens Bedste Burger, og Balderdash var blandt de nominerede i kategorien Byens Bedste Cocktailbar, da AOK kårede Byens Bedste 2018. Nu teamer de to populære københavnersteder op og inviterer til fredagsbar i Gasolines burgerbiks på Landgreven. Her disker Balderdash op med mexicanske cocktails, og Gasoline langer som altid burgere over disken. Der kan købes cocktails fra kl. 16.

Læs mere på Facebook

Balderdash + Gasoline Grill
Landgreven 10, København K
Fredag 15. juni kl. 16

Loppemarked i Byhaven

Endnu en af vinderne af Byens Bedste, Byhaven ved Pumpehuset, åbner i denne uge for loppesæsonen. I haven er der, ud over muligheden for gode loppefund, basis for at drikke kaffe eller det der er køligere og for at smage sydamerikansk street food fra Byhavens køkken El Jefe. Hvis du skynder dig, kan du desuden nå at booke en stand, så der kan blive solgt ud fra gemmerne.

Læs mere på Facebook

Loppemarked
Pumpehuset, Byhaven
​Søndag 17. juni

Og det var Danmark…

Foto: Henning Bagger / Scanpix

Nogle af os er stadig ikke helt fortrolige med Thomas Helmigs nye VM-sang og tænker derfor instinktivt på den gamle »og det var Danmark, og det var Danmark olé olé olé«, når talen falder på VM.
Om det er den ene eller den anden, der bliver sunget fra tribunerne i Parken på lørdag, må tiden vise. I hvert fald er der basis for at se den første VM-kamp, Danmark deltager i, på storskærm.
Det er TV2 og Telia Parken, som inviterer cirka 26.000 fodboldfans til at overvære kampen mod Peru i Ultra HD. Det er ganske gratis, og arrangørerne garanterer tilmed tørvejr, da taget køres hen over Parken i tilfælde af, at det strålende vejr afløses af tunge skyer.

Læs mere og tilmeld dig på Facebook

VM Danmark Peru
Telia Parken
Lørdag 16. juni kl. 14-20.30

Torsdagshygge i Carlsberg Byen

Umiddelbart er det kraner, containere og halvfærdige bygninger, der dominerer, når man ser op på Carlsberg Byen for tiden. Der er dog også plads til chill-outtorsdag arrangemengeret af pladeselskabet Back to Future Sounds (BTF), der står på en række torsdagsbarer sommeren over.
Konceptet, som arrangørerne kalder for BTF Thursdays, byder på ny kunst, mode og musik. Der vil samtidig være mad- og cocktailbarer, blandt andet med Jameson Whiskey og Kahlúa. Den første time sågar ganske gratis.

Læs mere på Facebook.

BTF Thursdays
Carlsberg
14 juni, 28. juni, 12. juli, 26. juli, 9. august og 23. august.

Symfonimusik fra altanen i Nordvest

Foto: Ikke oplyst

Copenhagen Phils 65 musikere rykker i denne uge ind i ejendommen Emaljehaven i Københavns Nordvestkvarter. Herfra giver de koncert fra de i alt 45 altaner, og konceptet er, at nabolydene er omdannet til musik, omdannet af den franske komponist Pierre Sauvageot under navnet: »symfoni for boligblok og symfoniorkester«. Det sker i ejendommen Emaljehaven i Københavns Nordvestkvarter fredag og lørdag i denne uge. Her er ikke tale om en traditionel koncert, hvor man sidder bænket foran en scene. Musikerne vil derimod spille fra bygningens i alt 45 altaner, mens publikum kan sidde i græsset nedenfor og lytte i selskab med picnic-kurven. Beboerne spiller naturligvis også en rolle i hele seancen, eftersom de er blevet interviewet om de lyde, de omgiver sig med. Musikerne kommer til at fordele sig på altanerne, og her er ingen dirigent, hvilket gør oplevelsen endnu mere uforudsigelig.

Hvor: Emaljehaven, NV.
Hvornår: Fire gange hhv. 15. og 16. juni. Begge dage kl. 19 og 21.
Hvor meget: Gratis adgang.

Søskendepop i Vega

Det kan måske lyde en anelse kvalmt med en søskendeduo, der sammen laver en blanding af indiepop og folk - og er det egentlig noget, man orker at lytte til? Man kan i hvert fald give det et skud, når den australske søskendeduo Angus & Julia Stone gæster Vega søndag. Og det er der god grund til. Angus & Julia Stone har nemlig fået anmeldere til at kaste rosende ord efter deres udgivelser og koncerter, og i 2014 genforenede den legendariske producer Rick Rubin søskendeduoen efter to parallelle solokarrierer. Vega melder desuden om få billetter tilbage.

Læs mere på Vegas hjemmeside

Store Vega, Vesterbro.
Søndag 17. juni klokken 20.00
315 kroner.