Føj til favoritter Del Send
Byliv | 19/03/18

Boing boing: Nyt trampolin-land åbner på Amager

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Det går hoppe-amok i København lige nu. Nu åbner endnu et trampolin-land i København.

I starten af marts kunne vi her på AOK fortælle om en ny trampolinpark, der åbner i Nordhavn. Nu kan vi søreme berette om endnu et trampolincenter, der åbner i København.

Xjump Trampolinpark åbner 2.500 m2 på Raffinaderivej 10 på Amager. Hallen byder på 120 trampoliner i forskellige størrelser. Er man glad for at udfordre tyngdekraften, er der ikke kun trampoliner i hallen. Man kan også udfordre motorikken i store skumgrave, kaste sig ud i hoppende høvdingebold eller spille hoppende basketball. Skal man helt ud og teste sin klatrekunnen, er der også Ninja Warrior-baner og battle beam-baner.

Læs også: Guide: 5 sjove kunstoplevelser for børn

»Vi glæder os utrolig meget til åbningen af Xjump på Amager. Vi er virkelig glade for den modtagelse og respons, vi har fået efter vores to første åbninger i Skovlunde og Kolding, og for os er åbningen af hovedstadens første trampolinpark den foreløbige kulmination på vores mission om at tilbyde sund leg og sjov motion til alle danskere i alle aldre,« siger Dave Poul McBeth Country Manager hos Xjump.

Man betaler per time, man ønsker at hoppe. Er man under fem år, koster det 60 kr, og er man over fem år, er prisen 125 kr. Hertil kommer køb af skridsikre sokker til 20 kr.

Læs også: DM for pandekage-fans: Hvor mange kan du spise?

Xjump åbner torsdag 22. marts kl. 10, og der er halv pris på åbningsdagen.

Hvad: Xjump Amager
Hvor: Raffinaderivej 10
Hvornår: Åbner 22. marts kl. 10

Læs mere her.