Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 29/08/18

Børnenes sæbekasseræs

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 1722905 29. aug 2018
Senest redigeret af Bruger 1722905 29. aug 2018

Tag med familien til Børnenes super sjove sæbekasseræs! Bilfri søndag d.16. september kl. 12- 16, på Dronning Louises Bro, Nørrebro.

Kom og byg en sæbekasse delebil og kør ræs med de andre deltagere!

LetsGo Delebiler leverer materialerne og værktøjet, mens de søde byggevejledere hjælper jer med at bygge seje sæbekassebiler. Der er også en tegnekonkurrence, dejlig musik og gratis ansigtsmaling til de 40 første børn ved sminkepigerne.dk (link)

Du kan også komme forbi til en snak om at blive delebilist og få 100 kr til din første kørsel. Du skal blot bruge koden “Stolt af at dele” - og du kan allerede tilmelde dig fra i dag.

LetsGo, som står bag det gratis sæbekasseløb, er en non-profit organisation, der arbejder for grønnere byer med færre biler.

Arrangementet skal skabe opmærksomhed om den plads, som parkerede biler optager i byens rum. Vi vil vise hvad byens rum også kan bruges til, hvis der ikke var så mange biler, som bare holder parkeret og fylder i byrummet.
LetsGo har 24 delebiler placeret på Nørrebro

1 delebil erstatter 6 private biler.

Delebiler har foreløbig erstattet 250 biler på Nørrebro!

Læs mere på www.letsgo.dk

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.