Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 08/08/16

Beachvolley DM 2016 på Amager Strand

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Beachvolley DM 2016 på Amager Strand

Brugeromtale
Oprettet af: Eigil Mølvig Jensen 8. aug 2016
Senest redigeret af Eigil Mølvig Jensen 8. aug 2016

I weekenden 13.-14. august vil der blive kæmpet om danmarksmesterskabet i beachvolley på Amager Strand, når Danish Beachvolley Tour 2016 afsluttes med et brag af et finalestævne. Stranden vil være fyldt med lækre solbrune spillere, flot beachvolley og fed stemning med DJ og musik.

https://www.facebook.com/events/627761634046255/

Alle er velkommen på stranden, hvor der er gratis entré, og der er mulighed for at købe lækker mad, drikke og sødt fra Amager Volleyball Klubs bod, som man kan nyde mens kampene spilles. Omkring centre court er der opstillet tribune, hvor man kan se eliten af dansk beachvolleyball dyste i intense dueller og langs hele stranden afvikles kampe i divisionsrækkerne. I alt deltager over 300 spillere i stævnet.

http://beachvolley.dk/

Der spilles kampe hele lørdag og søndag, indtil de afgørende finalekampe søndag eftermiddag, hvor dame- og herre-danmarksmestrene i beachvolley findes. Der er også anden underholdning bl.a. konkurencer for de yngre med lækre præmier, der afvikles flere gange dagligt. Bare mød op i området omkring centre court.

Stævnet bliver dækket af flere medier herunder Zibrasport, Eurosport, Eventmedia og TV2 Lorry, som du kan følge med i før,under og efter stævnet.

http://zibrasport.dk/volleyball

Stævnet afvikles ved Amager Strandvej 190, som du nemt kan finde på venstre side af Amager Strandvej lige efter Italiensvej, når du kører mod syd (fra Københavns centrum) og på højre side, hvis du kommer fra motorvejen ved Kastrup lufthavn.

Foto: Eigil Mølvig Jensen

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort