Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 25/02/14

Amager: De 5 i Holmbladsgade-kvarteret

  • Foto: Linda Kastrup Foto: Linda Kastrup

Kosta Kaffebar

Amagerbrogade 32
2300 København S

Kvalitetskaffe med plads i vindueskarmen

Foto: Jeppe Bøje Nielsen

Kosta Kaffabar på Amagerbrogade serverer dejlig kaffe fra Coffee Collective. Her er både høje borde, lave borde med bløde møbler - og sidst men ikke mindst et par siddepladser i en af kaffebarens vindueskarme. Er man alene på stedet kan det anbefales at sætte sig lige netop dér med benene oppe. Der sælges også både øko-kage og og -brød.

Jaguar Bodega

Holmbladsgade 12-14
2300 København S

Amagerkansk stamsted over dem alle

Foto: Claus Bjørn Larsen
Kommer man på Amager og har hang til bodegastemning, kommer man også på Jaguaren. Stedet har et skønt mix af stamgæster og yngre gæster, som nyder en øl 'at the end of the day'. Øllene er til økonomivenlige bodegapriser, og der findes også både shots og sprut i baren. Det er en af de bodegaer, hvor man stadig gerne må ryge, så der er selvfølgelig risiko for røde øjne og ildelugtende tøj.

Komsurabel

Holmbladsgade 5
2300 København S

Den mindste kaffeperle på Holmbladsgade

Foto: Ikke oplyst

Helt i begyndelsen af Holmbladsgade ligger Komsurabel, som må være Amagers gadens kaffeperle. Der er ikke plads til mange mennesker, men kaffen er skøn, og de lækre kager er hjemmebagte. Det charmerende, lille steds fortovsplads er et populært hangout, selvom pladsen også her er trang.

Sundby Bibliotek

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3
2300 København S

Bibliotek og innovativt kulturcentrum

Foto: Rune Feldt

Bag Nathanaels Kirke på Holmbladsgade ligger Sundby Bibliotek. Her er der, udover rig mulighed for at udlåne bøger, både hyggelig og studievenlig café samt en masse kulturelle arrangementer, blandt andet koncerter og foredrag.

Ricco er også på Amager

Foto: Camilla Rønde
På Holmbladsgade finder du også en af Riccos kaffebarer. Her er både plads til at sidde i hyggeligt selskab eller foran computeren, men især på en solbeskinnet sommerdag er stedet fantastisk. Lige uden for døren står nemlig adskillige møbler, som man kan sidde og nyde solen og kaffen i.

 

Det mener brugerne..

I har da fuldstændig overset Amager Ølhus

olhus.dk.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register