Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 20/09/12

Æbledag på Krogerup

Brugeromtale
Oprettet af: Aarstiderne 20. sep 2012

Æblesaft- æblemost-æblemos-æblecider-æbletræ- æblesnaps-æblesjov-æbleforedrag-æbleflæsk-æblepizza-æblehalløj-æbleblomst... Kort sagt alt om æbler!

Æbler er noget af det allermest sæsonprægede vi kan fortære i oktober. Æblet har været omtalt på skrift siden 2 mennesker valgte at gnaske løs af den forbudte frugt. Vi fejrer æblet og alle dets afkroge og lyksaligheder ved Krogerups æbledag søndag den 14. oktober.

Butikken vil bugne af alle de bedste danske æblesorter, vi fylder hylderne op med æblesaft, æblecider og æblemost. Cafeen byder på en frokost tallerken med æblet som midtpunkt, og de mange forskellige kager vil være fyldt med søde, syrlige og sprøde æbler.

Pres din egen æblemost med lige præcis de æbler du synes skal i flasken, eller køb vores frisk pressede æblemost.

Per Kølster viser rundt i æblehaven og fortæller vidt og bredt, om æbler, historie, sorter, cider og meget mere.

Medbring dit æble og få sortsbestemt hvilket fantastisk æble, netop din have huser.

De gode folk fra Westergaards økologiske Planteskole, kommer op med smukke, sunde æbletræer, så der er rig mulighed for at købe det helt rette træ til haven.

Haver til maver byder på sjove aktiviteter for børn som bag din egen søde æblepizza, æblekapløb og pres din egen æblemost.

En dag i æblets tegn, de bedste danske æbler, de sødeste kager, de flotteste træer, den friskeste most og røde, grønne og gule æbler i lange baner.

Arrangementet er gratis.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register