Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 29/03/16

Absalon

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Fritidshjem for folk i alle aldre.

Absalons Kirke på Sønder Boulevard viser København, hvordan et moderne forsamlingshus skal se ud.

Absalons Kirke blev i 2014 købt af Lennart Lajboschitz - grundlægger af succeskæden Tiger - for 10 millioner kroner og har siden gennemgået en gennemgribende, og farverig (styret af Tal R), ombygning og er nu installeret med lyd- og filmudstyr, så Absalon kan agere som biograf og koncertsal.

Huset fremstår efter en totalrenovering lækkert og indbydende. Huset er fyldt med bordtennis, musik, backgammon, film, bingo, mad, kaffe, skak, yoga, loppemarkeder, plademesse, foredrag og alt muligt andet mellem himmel og jord.

Der er også bygget køkken op fra bunden – og Absalon byder hver dag på let morgenmad samt fællesspisning til 50 kr. hver aften kl. 18.

Hele ideen med Absalon er at skabe et rum for lokale og hele resten af københavn, hvor alle er velkomne. Et sted hvor mennesker kan være sammen på kryds og tværs.

Et sted hvor man kan møde sin nabo, sine venner og tage sine bedsteforældre med til et slag klodsmajor. Her kan man møde bankospillere fra alle generationer, en flok passionerede senior bordtennisspillere spille rundt-om-bordet med hipstere og ungerne fra de nærliggende skoler, og naboer som kun kender hinanden fra opgangen kan pludselig sidde til bords sammen.

Hvad: Absalon
Hvor: Absalons Kirke, Sønder Boulevard 73

Brugeromtale
Oprettet af: Absalon 29. mar 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.